MSI X299 GAMING M7 ACK Intel X299 Soket 2066p DDR4 4266+ O.C Mhz Sata3 Wi-Fi USB 3.1 Anakart

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi Intel Lga 2066
Chipset Intel X299
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 128 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 8 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

MSI X299 GAMING M7 ACK Intel X299 Soket 2066p DDR4 4266+ O.C Mhz Sata3 Wi-Fi USB 3.1 Anakart

 

 

BIOS FLASHBACK+GAMING Device Port

Lightning USB 3.1 Gen2

Killer GAMING WIFI

Killer GAMING LAN

Altın ses jakları ve S/PDIF

 

Eksiksiz GAMING G/Ç kapağı

Çarpıcı görünüm, giriş-çıkış portlarınız için tam koruma

 

RGB LED aydınlatmalı sağlam soğutma bloğu

En iyi soğutma çözümünü RGB LED renklerle özelleştirin

 

DDR4 Boost ve Steel Armor

Optimize edilmiş hatlar ve bellek devreleri

 

PCI-E Steel Armor

Ekran kartınızı eğilmelere ve elektromanyetik sinyal girişimlerine karşı korur

 

M.2 Shield FROZR, iki adet M.2 SSD diskinizi tıkanmalara karşı korur ve daha hızlı çalışmanlarını sağlar.

 

U.2 ve Steel Armor

PCI-Express Gen3 x4 üzerinden 32 Gb/sn’ye varan NVMe desteği

 

Audio Boost 4 PRO, 2 adet ses işlemcisi ve Nahimic ile oyunda en yoğun ses deneyimi

OYUN SİSTEMİNİZİ KİŞİSELLEŞTİRİN

 

Mystic Light RGB LED ile PC’nizi 16.8 milyon renk ve 17 efekt kullanarak kişiselleştirebilir, mobil cihazınız ya da Mystic Light APP üzerinden tek tıklamayla renk ve efektleri kontrol edebilirsiniz.

3D YAZICI ÜRÜNLERİ VE MODİFİKASYON DESTEĞİ:Modifikasyonu kendiniz yapın! Sisteminizi tamamen dönüştürün. Bu anakart 3D yazıcı ve modlama için optimize edildi.

 

Bu anakart üzerindeki 3D X-Mounting vidalar, 3D yazıcı ile ürettiğiniz kendi kapaklarınızı, FAN korumalarınızı ve diğer 3D parçaları anakarta kolayca monte etmenize olanak tanıyor.

 

HIZAŞIRTMA İÇİN TASARLANDISektörün en iyi bileşenleri ve MSI’ın üst sınıf ArGe tasarımını bir arada sunan bu anakart ile dünyanın neresinde olursanız olun en iyi performansa ulaşacaksınız. Birçok üst sınıf DrMOS güç fazı, Loadline Calibration özelliği, DigitALL CPU PWM güç yönetimi ve adanmış saat üreteci ile MSI X299 modelleri temiz, kararlı ve optimize bir güç sunarak sınırları zorlandığında bile en iyi performansı verir.

 

 

CPU PERFORMANSINI ARTTIRIN

 

Uç noktada PC tutkunları CPU ve bellek performansından asla ödün vermez. MSI X299 anakartlar da tam olarak bunu sunar. Turbo Socket, DDR4 bellek ve Ring voltajlarında ek ince ayar olanağı tanıyarak hem sistem ayarlarını kendi yapanlar, hem de uç noktada hızaşırtmacılar için tüm sınırları ortadan kaldırıyor.

 

MSI Game Boost işlevini kullanarak bir saniyede otomatik hızaşırtma yapabilirsiniz. Seçili modellerde bulunan düğmeyi çevirerek, diğer modellerde ise Gaming App veya BIOS üzerinden PC’nizin bir adrenalin iğnesi yemişçesine hızlandığını göreceksiniz.

M.2 SHIELD FROZR: SSD PERFORMANSINI ARTTIRIN, YAVAŞLAMALARI ENGELLEYİN

 

Dünyanın en hızlı SSD’leri bile ısındıklarında performansları düşebilir. Anakartın soğutma bloğu tasarımının bir parçası olarak M.2 Shield FROZR, gelecek nesil M.2 termal tasarımı olarak SSD diskinizin her zaman yüksek performansta çalışması için en iyi soğutma yöntemine sahiptir.

SANAL DÜNYALARA DALIN

 

Yeni teknolojilerin en iyilerini MSI donanımlarına entegre ederek akıcı bir karışık gerçeklik, arttırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklik deneyimi sunuyoruz. Önde gelen VR markaları ile güçlerimizi birleştirip benzersiz MSI özellikleri ile VR donanımlarını optimize edip oyuncu ve profesyoneller için içeriğin gerçekten canlandığ bir deneyim yaşatıyoruz.

AUDIO BOOST 4 PRO İLE SES KALİTENİZİ YÜKSELTİNTıpkı harici bir ses kartı gibi, Audio Boost üzerinde iki adet bağımsız ses işlemcisi ve adanmış amplifikatörler bulunuyor. Böylece hoparlörlerinizel müzik çalarken aynı anda kulaklıklarınızdan amplifikatörle güçlendirilmiş oyun seslerini duyabilirsiniz!

 

 

VR BOOST İLE OYUNUN İÇİNE ÇEKİLECEKSİNİZ

 

Geleneksel USB portları sinyal düşmesi sebebiyle bağlı cihazlarda performans kaybına yol açabilir. Yalnızca MSI’da bulunan VR Boost, sanal gerçeklik uygulamaları için optimize edilmiş USB portuna temiz ve güçlü bir sinyal gönderen akıllı bir yongadır. Böylece VR deneyiminizden her zaman aynı keyfi alabilirsiniz.

USB CİHAZLARINIZDA MAKSİMUM PERFORMANSFavori oyunlarınızı, müzik ve videolarınızı USB üzerinden artık çok daha hızlı aktarabileceksiniz. MSI, USB3.1 cihazlarınızı bağlamak ve yıldırım hızına ulaştırmak için birçok çözüm sunuyor!

 

 

EŞİ GÖRÜLMEMİŞ BELLEK PERFORMANSIMSI anakartlar oyun sisteminizin belleklerine daha fazla hız, güç ve hızaşırtma yeteneği sunarken aynı zamanda kararlılığını da arttırır.

 

 

MÜKEMMEL UYUMLULUKOptimize edilmiş hatlar ve tamamen izole edilen bellek devreleri sayesinde benzersiz bir kararlılık ve performans sunuyor. Artık sistemin oyun ortasında çökmesi gibi riskleri düşünmek zorunda değilsiniz.

 

 

EN DÜŞÜK GECİKME İLE OYUNA HÜKMETMSI GAMING LAN ile savaş alanında düşmanlarını ezmeye hazırlan! En yüksek kaliteli bileşenleri en iyi online oyun için ince ayarlarla donattık. Böylece en düşük gecikme ile en iyi oyun içi deneyimi sunuyoruz. Killer™ DoubleShot ile Killer™ Ethernet konnektörü ve Killer™ Wi-Fi adaptörünü bir arada çalıştırarak mümkün olan en yüksek LAN bağlantısını sağlayabilir, ya da oyun trafiğini LAN üzerinden, diğer trafiği ise WiFi üzerinden yönlendirerek oyun sırasında en düşük gecikme değerini elde edebilirsiniz.

 

 

 

 

Teknik Özellikler

 


Yapı    ATX
CrossFire    Var
İşlemci Özellikleri
İşlemci Soket Tipi    Soket 2066
Ram Özellikleri
RAM Tipi    DDR4
Anakart
MB Chipseti    Intel® X299
MB Ram Slot sayısı    8
Onboard
Bluetooth    Var
Bilgi
SPDIF Çıkışı (optik)    Var
7 x USB 2.0    Var
Bilgi
Clear CMOS button    Var
Kablosuz Wi-Fi    Var
Ethernet    Var
VGA Slot
PCI Express 3.0    Var
Bilgi
HDD I/O
m.2 Sata    Var
Bilgi
U.2 SSD    Var
Bilgi
SATA III    Var
Bilgi
Genel Özellikler
Menşei    Çin
Garanti    24

 

 

Soket Tipi Intel Lga 2066
Chipset Intel X299
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 128 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 8 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll