MSI Z370I Gaming Pro Carbon AC Intel Z370 4000Mhz DDR4 LGA1151 USB 3.1 ATX Anakart

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi Intel Lga 1151
Chipset Intel Z370
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 32 GB
Form Faktörü Mini-ITX
Ram Slot Sayısı 2 Adet
Dahili Grafik Var

MSI Z370I Gaming Pro Carbon AC Intel Z370 4000Mhz DDR4 LGA1151 USB 3.1 ATX Anakart

 

 

 

Taşınabilir boyutlarda bir küp bilgisayar hazırlamak isteyen teknoloji tutkunlarının, bilgisayar kasası ve diğer dâhili donanım bileşenlerinin boyutlarına önem göstermesi gerekiyor. Zira küp formundaki kasalara, her boyuttaki donanım bileşenleri sığmayabiliyor. Performansı ve taşınabilirliği ön planda tutarak bilgisayar hazırlayan kullanıcılar, anakart seçimlerini Mini-ITX form faktörüne sahip ürünlerden yana yapıyorlar. En güncel yonga setlerini üzerinde bulunduran ve gelişmiş giriş-çıkış noktaları sayesinde, büyük boyutlu anakartlardan performans ve işlevsellik noktasında büyük farklar sunmayan ürünler, her türlü kullanım senaryosunda sorunsuz çalışabiliyor. Masaüstü ve dizüstü bilgisayarların yanı sıra dâhili donanım bileşenleri konusunda da önemli markalardan biri olan MSI, Z370 yonga setini kullanan Mini-ITX yapısındaki Z370I Gaming Pro Carbon AC ile dikkat çekiyor. Zengin bağlantı noktaları ve günceli yakalayan özellikleriyle oyun ve teknoloji tutkunlarını kendine hayran bırakan anakart, MSI’ın bir süredir anakartlarında yer verdiği Mystic Light aydınlatmasıyla da göz dolduruyor.

Intel’in yeni nesil Z370 yonga setiyle çalışan altı çekirdekli işlemcileriyle uyumluluk gösteren MSI Z370I Gaming Pro Carbon AC Intel Z370 4000MHz(OC) DDR4 LGA1151 USB 3.1 ATX anakart, teknik özellikleriyle öne çıkıyor. En fazla 32 GB kapasiteli DDR4 belleklerin takılabildiği iki adet bellek slotuya donatılan anakart, hız aşırtmayla 4000 MHz düzeyine çıkabilen RAM’leri de destekliyor. Yüksek kaliteli devre bileşenleri ve sekiz fazlı voltaj regülatörü sayesinde işlemciye de hız aşırtma uygulanabilmesine olanak veren ürün, üzerinde bulundurduğu bağlantı noktalarıyla kullanıcılarına esneklik kazandırıyor. Modern ekran kartlarının takılabilmesi için bir adet PCIe x16 slotu ve yüksek hızda M.2 SSD’lerin takılabilmesi için bir adet PCIe 3.0 x4 slotuyla güçlendirilen model, dört adet SATA portuyla geliyor. MSI Z370I Gaming Pro Carbon AC Intel Z370 4000MHz(OC) DDR4 LGA1151 USB 3.1 ATX anakart, USB portları ile zenginlik kazanıyor. Bir adet USB 3.1, bir adet Type-C USB 3.1, iki adet USB 3.0 ve iki adet USB 2.0 portuyla bilgisayar çevre birimlerinin ve harici depolama birimlerinin kolayca bağlanabilmesi sağlanıyor.

Intel 8265 kablosuz ağ bağdaştırıcısına sahip olan anakart, Dual-Band 802.11ac Wi-Fi ile internet ve yerel ağlara yüksek hızda bağlanabiliyor. Aynı ağ bağdaştırıcısında yer alan Bluetooth 4.2 ise hem akıllı cihazlarla hem de Bluetooth destekli aksesuarlarla iletişim kurulabilmesine yardımcı oluyor. Ses tarafında da büyük kardeşlerinden geri kalmayan ürün, Realtek’in ALC1220 ses yongasını kullanıyor. 7.1 kanal ses çıkışı sunan ve yazılım üzerinden birçok özelleştirmeye fırsat tanıyan ses yongası, MSI’ın Nahimic yazılımıyla daha farklı özelliklere de kavuşuyor.

Markanın düzenli olarak yayınladığı BIOS ve yazılım güncellemeleriyle istikrarlı ve performanslı çalışmasını sağladığı anakart, MSI’ın yazılım paketiyle kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. İşlemci ve belleğin frekansı, voltaj değerlerinin yanı sıra, işlemci soğutucusunun fan devir hızı gibi unsurların pratik şekilde kontrol ve takip edilebilmesi, Command Center yazılımıyla mümkün oluyor. Anakart üzerindeki verileri işletim sistemi arayüzünden kullanıcıya sunan ve yapılan değişikliklerin gerçek zamanlı olarak donanıma etki etmesini sağlayan yazılım, anakartın işlevselliğini arttırıyor. Bilgisayara kurulan Gaming APP yazılımı ve akıllı telefonlara yüklenen Mystic Light uygulamasıyla kontrol edilebilen RGB LED aydınlatma, ürünü göz alıcı hale getiriyor. Tamamen kişiselleştirilebilen ve farklı çalışma modlarında değerlendirilebilen RGB LED aydınlatma, özellikle şeffaf bilgisayar kasası olan kullanıcıların ilgisini çekiyor.

MSI Z370I Gaming Pro Carbon AC Intel Z370 4000MHz(OC) DDR4 LGA1151 USB 3.1 ATX anakart; gelişmiş BIOS seçenekleri, güvenlik önlemleri, dayanıklı devre bileşenleri ve daha sayısız olanağıyla oyun tutkunlarının beğenisini kazanıyor.

 

 

 

 

Özellikler :

 

 

Anakart Boyutu Mini ITX
Bluetooth Var
Chipset Intel Z370
COM Port Yok
Dahili Ekran Kartı Var
DisplayPort Var
DVI Çıkışı Yok
Geliştirilmiş Teknolojiler     Non-ECC Desteği, XMP Desteği
HDMI Çıkışı Var
İşlemci Soket Tipi 1151 Pin
M.2 Slotu 1 Adet
Optik Ses Çıkışı Var
Overclock (Hız Aşırtma) Var
Paralel Port Yok
PCI Express Hızı PCI Express 3.0
PCI Slot Yok
PCI-E x1 Slot Yok
PCI-E x16 Slot 1 Adet
PS/2 Girişi Var
RAM Frekansı 2667 MHz
Ram Kapasitesi 32 GB
Ram Slotu 2 Adet
Ram Tipi DDR4
SATA 2 Yok
SATA 3 4 Adet
SATA Express Yok
Ses Çıkışı 7+1
USB 2.0 2 Adet
USB 3.0 2 Adet
USB 3.1 1 Adet
USB C 1 Adet
VGA Çıkışı Yok
Wi-Fi Var

 

 

 

 

 

 

EAN Numarası: 4719072540333

Soket Tipi Intel Lga 1151
Chipset Intel Z370
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 32 GB
Form Faktörü Mini-ITX
Ram Slot Sayısı 2 Adet
Dahili Grafik Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll