MSI Z590 PLUS DDR4 Soket 1200 ATX Anakart

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi Lga 1200
Chipset Z590
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 128 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Belirtilmemiş
HDMI Çıkışı Var

MSI Z590 PLUS DDR4 Soket 1200 ATX Anakart

 

MSI PRO Serisi
MSI PRO serisi anakartların ana özelliği, güvenebileceğiniz kalite ile en üstün performans ve akıllı iş çözümlerini bir araya getirmektir. En talepkar profesyonellerin ihtiyaçlarını bile karşılayabilecek şekilde üretilen bu anakartlar her türlü PC ile uyumludur; hayatınızı kolaylaştırmak, işinizi son derece kararlı, güvenilir ve uzun ömürlü yüksek performansla desteklemek için tasarlanmıştır.

Eşsiz Özellikler
Core Boost Teknolojisi:
8+4 pin güç konnektörleri ve üstün kaliteye sahip tasarımıyla maksimum performansı için hazır.
Dijital PWM: En yüksek kalitede bileşenlerin kullanıldığı dijital güç entegreleri sisteminizin en zor koşullarda bile akıcı çalışmasını sağlar.
PCIe Steel Armor: Ekran kartlarını bükülme ve elektromanyetik girişime karşı koruyarak daha yüksek performans göstermelerini sağlar.

Yeni Nesil Termal Çözüm
Genişletilmiş Soğutma Bloğu Tasarımı:
MSI’ın genişleştilmiş güç yönetimi ve devre tasarımı, üst sınıf işlemcilerin tam hızda çalışmasına yardımcı olur.
Pompa Fan Desteği: Su soğutma pompanızın hızını ayarlayarak hem gürültü, hem de soğutma özelliklerini kontrol etmenizi sağlar.

Yüksek Hızlı Veri İletimi
Lightning USB 20G:
Dahili USB 3.2 Gen 2x2 bağlantı noktası, USB 3.2 Gen 1'den 4 kat daha hızlı olan 20Gbps aktarım hızı sunar.
2.5G Ağ Çözümü: Üst sınıf 2.5G LAN, LAN Manager ile birlikte çok daha iyi bir ağ deneyimi sunar.
DDR4 Boost: Tamamen izole edilmiş DDR devreleri ile en iyi oyun ve hız aşırtma performansı için saf sinyal iletimini garantiler.
Lightning Gen 4 Çözümü: En yeni Gen 4 PCI-E ve M.2 çözümü, 64GB/sn’ye varan bant genişliği ile maksimum veri transfer hızı sunuyor.

Kullanıcı Dostu Tasarım
Tonlarca kullanışlı özellik barındıran akıllı DIY dostu tasarımlarıyla MSI anakartlar, sisteminizi yeni zirvelere taşıyabilmeniz için sayısız sistem ayarlama ve sorun giderme araçlarıyla, sistem toplama deneyiminizi sorunsuz ve kolay bir hale getirir.

Daha Fazla Çekirdek ve Daha Yüksek Performans İçin Gelişmiş Termal Tasarım
Daha fazla çekirdeğe sahip işlemcilerde termal ve güç tasarımı, sıcaklığın düşük kalması için son derece önemlidir. MSI’ın genişletilmiş PWM soğutucu ve gelişmiş devre tasarımı sayesinde en üst seviye işlemciler bile MSI anakartlarda tam güç çalışabilir.

Tam Kontrollü Fan Konnektörleri
MSI anakartları, tüm sisteminizin CPU fanlarının hızlarını ve sıcaklıklarını yönetmenize olanak tanır, böylelikle size serin ve sessiz çalışan bir sistem üzerinde tam kontrol sağlar. Total Fan Control, anakartınıza bağlı tüm fanların denetimini kolay bir arayüz ile gerçekleştirmenizi sağlar. Ayrıca, işlemci ve anakart için, fan hızlarını otomatik olarak ayarlayabilen 4 adede kadar CPU sıcaklık hedefi atamanıza imkan tanır.

Frozr AI Cooling
MSI AI Engine’i benimseyen Frozr AI Cooling özelliği, CPU ve GPU sıcaklıklarını algılayarak sistem fanlarının hızlarını bu ısı değerlerine göre otomatik olarak ayarlar.

Sıvı Soğutma İçin Optimize Edildi
Piyasadaki en popüler All-in-One ve özel sıvı soğutma çözümlerini destekleyecek şekilde tasarlanmıştır.

EZ Debug LED (Hata Teşhis LED’leri)
Başın belada mı? Ana bileşenleriniz için konumlandırılmış dahili LED’ler sayesinde bir sorunla karşılaştığınızda tam olarak nereye bakacağınızı bilir ve sorunu kolayca tespit edebilirsiniz.

XL Klips
Büyütülmüş PCI-E klipsi ile cihazlarınızı daha kolay takıp çıkarırken, PCI-E yuvasını güvende tutun.

Intel Desteği
Z590 Plus, 11. Nesil Intel Core işlemcilere tam destek sunar.

Üst Düzeyde İstikrar ve Uyumluluk
MSI, en zorlu şartlar altında testlerini gerçekleştirdiği popüler markaların belleklerinin sisteminizde her görevde istikrarlı çalışmasını prensip edinmiştir.

Windows 10 Sertifikalı
MSI Pro Serisi anakartlarla Microsoft Windows 10 kullanırken uyumluluk problemlerinden endişe etmeyin. Uyumluluk ve performans odaklı MSI ArGe ekibi, tüm MSI Pro serisi anakartlarda Microsoft Windows işletim sisteminin son sürümünü sorunsuz olarak kullanmanızı garantiledi.

6 Katmanlı PCB Tasarımı
6 katmanlı PCB tasarımı, özellikle hız aşırtma yaparken iletkenlik ve ısı dağılımını arttırarak güvenilir performans sağlar.

Sisteminizi PCI-E Steel Armor İle Güçlendirin
Steel Armor, PCB üzerinde çok daha fazla lehim noktasına sahiptir. Böylece ekran kartınızı güçlendirir ve PCI-Express sinyallerinin elektromanyetik girişimlere maruz kalmasını önleyerek daha yüksek bir GPU hızlandırması ile kesintisiz bir oyun deneyimi sunar.

En İyi Anakart Koruması
MSI anakartlar üzerinde bulunan çift kat topraklanmış montaj yuvaları, anakarta zarar verebilecek elektrostatik deşarj (ESD) dalgalanmalarına karşı Çift ESD koruması sunar. Böylece sınırsızca ve güven içinde sisteminizin tadını çıkarabilirsiniz.

Profesyoneller İçin Üstün Avantaj
MSI Pro serisi anakartlar genişletilebilirlik için, kararlı LAN, hızlı depolama ve hızlı USB aktarımı sunan bağlantı özellikleri gibi, profesyonellerin ihtiyaç duyabileceği çok sayıda olanak sunar.

Yüksek Bant Genişliğine Sahip Düşük Gecikmeli Ağ
2.5Gbps LAN, genel Gigabit LAN'dan daha hızlı inanılmaz veri aktarım hızı sağlar. Bu, talepkar kullanıcılar için birinci sınıf bir çözümdür.

Hızlı ve Geleceğe Hazır Depolama
MSI PRO serisi anakartlar, herhangi bir ultra-hızlı depolama aygıtını bağlamanıza olanak tanıyan en güncel depolama standartlarının tümünü destekler. Yüksek hız ve verimlilikle işlerinizi kolaylaştırın.

Lightning Gen4 PCI-E ve M.2
11. Nesil Intel işlemcileri kullanan MSI Z590 Plus anakartlar, piyasadaki en hızlı yerleşik depolama çözümü olan Lightning Gen 4 M.2'ye sahiptir. MSI Lightning Gen 4 PCI-E, maksimum transfer hızları için 64GB/sn tek yönlü bant genişliğine sahip en yeni ve en hızlı PCI-E ve M.2 veri aktarım çözümüdür. PCIe 4.0, eski ve yeni nesil arayüzlerle de uyumludur. Steel Armor tasarımı ve sunucu sınıfı PCB optimizasyonu sayesinde hiçbir taviz vermeksizin yeni nesil cihazların tadını çıkarabilirsiniz.

Lightning USB 20G
USB 3.2 cihazları kullanmak hiç bu kadar hızlı olmamıştı! MSI PRO serisi anakartlar, USB cihazlarınızı bağlamak ve güçlendirmek için çok çeşitli seçenekler sunarak, ters çevrilebilir Type-C ile 20Gbps aktarım hızı sunar.

RGB Deneyiminizi Geliştirin
Sisteminizin görünümünden henüz tatmin olmadınız mı? MSI Mystic Light Extension pin başlığı ile oyun sisteminizi RGB LED şeritlerle donatabilir ve diğer RGB çevre birimleri ile ayrı bir RGB kontrolcüye ihtiyaç duymadan senkronize edebilirsiniz.

Üretkenliğinizi Geliştirecek Uygulamalar
Her türlü profesyonel iş akışınızın üstesinden gelecek şekilde tasarlanmış olan MSI PRO serisi anakartlar ile olağanüstü ses kalitesinin keyfini çıkarın. Ayrıca anakartınızdan maksimum performansı almanız ve sisteminize ince ayar yapabilmeniz için, kullanımı kolay ve kapsamlı uygulamalar hizmetinizdedir.

DDR Performansında Büyük Bir Adım
MSI OC LAB, yalnızca aşırı hız aşırtma üzerinde sıkı çalışmaz. XMP bellek profili, Z590 için performans ve verimlilik konusunda büyük bir gelişmeye sahiptir. En iyi bellek hızını ve kararlılığını elde etmek için otomatik güç ayarlarıyla XMP profilini etkinleştirmek kolaydır.

Core Boost
Core Boost teknolojisi MSI'ın üstün dizaynını ve optimize edilen güç tasarımını bir araya getiriyor. Böylece işlemcinize daha hızlı ve kesintisiz güç sağlıyor. Çok çekirdekli işlemcilere destek vermesinin yanında CPU için de en uygun koşulları sağlıyor.

Audio Boost ile Profesyonel Stüdyo Sınıfı Ses Kalitesi
Audio Boost ile mümkün olan en derin ses deneyimini yaşayın. MSI anakartlar uzun yıllara dayanan tecrübesiyle oyunculara gerçek ve en iyi sesi sunuyor. En yüksek ses kalitesi için üst sınıf bileşenleri kullanan Audio Boost, oyun oynarken rakiplerinize karşı size açık bir avantaj sağlar. Nefes kesici bir ses deneyimi ile oyunun kurallarını değiştiren dinamik ses sahnelerinin keyfini tadacaksınız. Audio Boost kullanarak gözleriniz kapalı bir şekilde düşmanlarınızın yerini tespit edebilirsiniz.

MSI Center
Gelişmiş anakart özelliklerinin kontrolünü elinize almanız için tasarlanan MSI Center, bir dizi MSI yardımcı yazılım programını tek bir merkezde toplayarak optimizasyonu yeni bir seviyeye taşıyor.

Click BIOS 5 - Oyun Tutkunlarının BIOS’u
BIOS’umuz en güncel seçenekleri içerir ve herkesin kolayca kullanması için uygundur. Click BIOS 5’in kapsamlı özellikleri, siz oyun oynarken maksimum performansı elde etmeniz için sisteminizi en optimum ayarlara getirmenizi sağlar.

Resizable BAR
Resizable BAR, işlemcinizin GPU arabelleğinin tamamına erişebilmesini sağlayan ve bu sayede birçok oyunda performansı arttıran gelişmiş bir PCI Express özelliğidir.

 

Teknik Özellikler

 

Soket Tipi

Soket 1200

Ram Tipi

DDR4

Anakart Markası

MSI

Anakart Chipseti

Intel® Z590

Anakart Yapı

ATX

Maks. Ram Desteği

128GB

Ram Slot Sayısı

4

Desteklenen Ram Hızı

2133 MHz - 2400 MHz - 2666 MHz

Maks. Ram Hızı (O.C.)

5333 MHz

Sata 6Gb/s

4

M.2 Yuva Sayısı

2

PCI-E X1

3

USB 3.2

5

USB 2.0

2

TYPE-C

1

HDMI

1

DisplayPort

1

Kablosuz Bağlantı (WI FI)   

Yok

Bluetooth

Yok

Ethernet

10/100/1000Mbps

Dahili Ses Kartı

Realtek ALC897

Boyutlar (cm)

30.5 cm x 24.4 cm

 

 

EAN Numarası: Z590 PLUS

Soket Tipi Lga 1200
Chipset Z590
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 128 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Belirtilmemiş
HDMI Çıkışı Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll