Msi B350M MORTAR AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200+MHz (O.C.) GLAN VGA SATA 6GB/S M.2 USB3.1 mATX Anakart

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi AMD AM4
Chipset AMD B350
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü MATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

Msi B350M MORTAR AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200+MHz (O.C.) GLAN VGA SATA 6GB/S M.2 USB3.1 mATX Anakart

 

Savaş Alanının Fatihi Ol

Üzerindeki sağlam heatsink tasarımlı Gaming soğutma bloğu ve sert görünümüyle MSI ARSENAL GAMING anakartları zarif bir oyun deneyimi için eşsiz oyun özellikleri ile donatılmıştır.

Oyun Sisteminizi Kişiselleştirin

Gaming APP ile kendi renk düzeninizi özelleştirin ve uygulayın. İster Mystic Light uygulaması, ister akıllı telefonunuz vasıtasıyla paletten istediğiniz renkleri seçerek sisteminizin tarzına uyumlandırın. Farklı renkler mi istiyorsunuz? Sisteminizin görünümünü 1 saniyede değiştirin!

Soğuk Kalır

PC’nizde soğutma, güvenilir bir performans için çok önemlidir. Yeterli sayıda fan bağlantısı ve eksiksiz denetimlerle sisteminizi maksimum seviyede soğutmak için gerekli tüm yazılım ve donanıma sahipsiniz.

Oyun İçinde Avantajınız

Benzersiz MSI GAMING araçlarıyla oyunda rakiplerinizi geride bırakın. Akıllı donanım ve yazılımlar yeteneklerinizi öne çıkarmak için tasarlandı.

Savaş Alanında Birinci Olun

Bu anakart en güncel depolama standartlarının tümünü destekler. Herhangi bir ultra-hızlı depolama aygıtını bağlamanıza olanak tanıyan bu özelliği, size oyun içinde avantajlar sağlar. Oyunlara daha hızlı başlayın, seviyeleri daha hızlı yükleyin ve böylelikle düşmanlarınıza karşı gerçek bir avantaja sahip olun.

Sanal Dünyalara Dalın

VR deneyiminde hiçbir ödün vermek istemiyorsanız, benzersiz MSI özelliklerinin önde gelen VR markaları ile işbirliği yaparak sunduğu canlı, akıcı ve gerçekçi bir VR deneyimini yaşayın; içerikler hayat bulsun!

Profesyonel Ses Kalitesi

Audio Boost ile mümkün olan en derin ses deneyimini yaşayın. MSI Audio Boost, kullandığı birinci sınıf ses bileşenleri ile en yüksek ses kalitesini sunar. Nefes kesici bir ses deneyimi ile oyunun kurallarını değiştiren dinamik ses sahnelerinin keyfini tadacaksınız.

En Düşük Gecikme İle Oyuna Hükmet

MSI GAMING LAN ile savaş alanında düşmanlarını ezmeye hazırlan! En yüksek kaliteli bileşenleri en iyi online oyun için ince ayarlarla donattık. Böylece en düşük gecikme ile en iyi oyun içi deneyimi sunuyoruz.

Eşsiz Bellek Performansı

MSI anakartlar oyun sisteminizdeki belleklerin çok daha hızlı, hız aşırtmaya hazır ve kararlı çalışmasını sağlar.

Sınır Tanımayan İnce Ayar İçin Dizayn Edildi

Akıllı özelliklere sahip en iyi anakartlarla dolu bir geçmişe sahip olan bu anakartın en uç koşullarda bile en iyi performansı göstereceğine güvenebilirsiniz. İnce ayar ve hata giderme için parmaklarınızın ucunda sayısız araç bulunuyor. Bu sayede sisteminizi yepyeni performans seviyelerine ulaştırabilirsiniz.

MSI USB 3.1 - 2 Kat Daha Hızlı

Sevdiğiniz oyunları, film ve müzikleri USB üzerinden transfer etmek hiç bu kadar hızlı olmamıştı! USB 3.1, 10Gb/sn'ye kadar yıldırım hızında veri transferi gerçekleştirebilir!

Üretkenliğinizi Geliştirecek Uygulamalar

Kolay kullanımlı, performans arttırıcı uygulamalar geliştirmede yıllar süren deneyimin sonucunda size yalnızca en iyi kaliteye sahip uygulamalar sunuyoruz. Bu araçları anakartınızdan en iyi performansı almak ve oyunda zafer elde etmek için kullanabilirsiniz.

Ömür Boyu Kalite İçin Tasarlandı

Yalnızca en iyi kaliteye sahip bileşenleri ve en yeni tasarımları kullanıyoruz. Acımasız testlerden ve en zorlu koşullardan geçiriyoruz.. Böylece size süper güvenilir, kararlı ve yüksek performanslı bir anakart sunuyoruz.

Oyun Tutkunlarının BIOS’u

BIOS’umuz en güncel seçenekleri içerir ve herkesin kolayca kullanması için uygundur. BIOS’un kapsamlı özellikleri, siz oyun oynarken maksimum performansı elde etmeniz için sisteminizi en optimum ayarlara getirmenizi sağlar.

Mystic Light Extension

MSI Mystic Light Extension pin konnektörleri sezgisel algılama ile anakart üzerinde bulunan RGB şeritlerini ve sisteme eklenen diğer RGB çevre bileşenlerini harici bir RGB kontrolcüsüne ihtiyaç duymadan idare eder. Oyuncular, herhangi bir 12V RGB LED şeridini 4 pinli Mystic Light Extension RGB konnektörüne bağlayarak istedikleri stilde senkronize edebilirler.

Mystic Light Sync İle LED Deneyiminizi Senkronize Edin

Mystic Light Sync’in sağladığı kolaylık sayesinde, işlemci soğutucusu, klavye, fare gibi farklı markalara ait farklı donanımların RGB LED çözümlerini de rahatlıkla kontrol edebilirsiniz.

Tam Kontrollü Fan Konnektörleri

MSI anakartları, tüm sisteminizin CPU fanlarının hızlarını ve sıcaklıklarını yönetmenize olanak tanır, böylelikle size serin ve sessiz çalışan bir sistem üzerinde tam kontrol sağlar. En popüler işlemci soğutucuları göz önünde bulundurularak fan konnektörleri anakarta uygun şekilde yerleştirilmiştir.

Çalışma Profiline Göre Değişken Fan Hızları
MSI FAN konnektörleri sistemin pil veya elektrik gücünde çalıştığını otomatik olarak algılar ve fan hızlarını sessizlik için optimize eder. Hysteresis özelliği ile önceki kullanımları da değerlendirerek fanlarınızın akıcı bir şekilde çalışmasını sağlayarak sistemin her zaman sessiz ve soğuk kalmasını sağlar.

Total Fan Control

Total Fan Control, anakartınıza bağlı tüm fanların denetimini kolay bir arayüz ile gerçekleştirmenizi sağlar.
- 4 pin konnektörler ile fan denetimi tamamen sizde
- Fan hızı ve sıcaklıklarını gerçek zamanlı olarak izleyin
- Sezgisel, kolay kullanımlı uygulama tasarımı
- Profil oluşturma imkanı
- Fan hızları, voltaj ve sıcaklık değerlerini kayıt dosyasına yazma özelliği

Turbo M.2 İle Uç Noktada Depolama Performansı

Gen3 x4 ile 32Gb/sn'ye kadar hızlarla Turbo M.2, standart bir SATA III bağlantısından en az 5 kat daha hızlıdır! İsterseniz MSI ‘ın M.2 Genie seçeneği ile cihazları rahatça RAID için bir arada kullanabilir, çok daha yüksek performansa ulaşabilirsiniz. MSI anakartlarla yıldırım hızında bir sistem açılışı, inanılmaz çabuk açılan oyun ve uygulamaları deneyimleyin.

Optimize Edilmiş Bellek Hatları

MSI, sunduğu DDR4 Boost teknolojisi ile bellek hatlarını optimize ederek bellek devresini tamamen izole eder. Bu sayede mükemmel bir istikrar ve performansa ulaşan sisteminizin çökmesi konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.

Eşsiz Bellek Performansı
DDR4 Boost teknolojisi, diğer markalara kıyasla yüksek bellek hızlarında daha fazla kararlılık sağlar. Oyun oynarken veya büyük boyutlu video ve fotoğraf dosyalarıyla çalışırken performansta görülen ekstra artışın tadını çıkarın.

Daha Fazla Performans mı İstiyorsunuz? Çoklu Ekran Kartını Deneyin!

Oyun tutkunları en üst düzey deneyimi elde etmek için her zaman daha fazla performans ararlar. Çoklu ekran kartı kullanmak, istenilen performansa ulaşmak için mükemmel bir tercihtir. MSI Gaming anakartları çoklu ekran kartı teknolojilerine tam destek sağlar ve en uygun PCI-Express yuvası yerleşimi ile en iyi ısı performansına ulaşır.

Sınırsız Özgürlük, Maksimum Kolaylık

Gaming Hotkey klavyenizi oyunlarda çok daha fonksiyonel hale getirir. Tek yapmanız gereken tuşlara istediğiniz işlevi veya makroyu atamak. Böylece ister tek tuşla sevdiğiniz oyunu başlatın, isterseniz hız aşırtma profilini yükleyin ve overclock yapın. En sık kullandığınız ardışık komutları tek tuşla verin. İstediğiniz tuşu kullanmakta özgürsünüz. İmkanlarınız sınırsız!
- Klavyenizdeki herhangi bir tuşu özelleştirin
- 8 adıma kadar makro programlayabilme
- Kullanıcı dostu kolay arabirim
- Tek tuşla favori oyununuzu başlatın
- Tek tuşla hız aşırtma

Gaming Device Port

MSI Gaming Device Port, üst kalite oyun farelerinde hız yeteneklerini sonuna kadar kullanabilmeniz için en iyi bağlantı özelliklerini sunar. Böylece oyunlarda fareniz daha akıcı ve daha hızlı tepki verebilir.
Oyunlarda;
- Daha çabuk etki
- Özelleştirilebilir fare ayarları
- Ayarlanabilir fare iletişim hızı
- Daha akıcı oyun deneyimi
- Hızlı reaksiyon

Teknik Avantajları;
- Sıradan konnektörlere göre 3 kat daha fazla altın
- Takma-çıkarma işlemlerine 10 kat daha dayanıklı
- Oksitlenmeyi önler

Sisteminizi PCI-E Steel Armor İle Güçlendirin

Steel Armor, PCB üzerinde çok daha fazla lehim noktasına sahiptir. Böylece ekran kartınızı güçlendirir ve PCI-Express sinyallerinin elektromanyetik girişimlere maruz kalmasını önleyerek daha yüksek bir GPU hızlandırması ile kesintisiz bir oyun deneyimi sunar.

En İyi Anakart Koruması

MSI anakartlar üzerinde bulunan çift kat topraklanmış montaj yuvaları, anakarta zarar verebilecek elektrostatik deşarj (ESD) dalgalanmalarına karşı Çift ESD koruması sunar. Böylece sınırsızca ve güven içinde sisteminizin tadını çıkarabilirsiniz.

Military Class 4 - Yüksek Kaliteli Bileşenler

MSI, yüksek kararlılık ve yüksek kaliteye sahip Military Class 4 bileşenlerini kullanmaktadır. Hi-C Cap, Super Ferrite Choke ve Dark CAP ile PC'niz zorlu koşullarda bile çok daha kararlı bir şekilde çalışır.
- Solid CAP; Alüminyum çekirdek tasarımı ile Dark CAP, üst sınıf anakartların simgesi haline gelmiştir. Daha düşük ESR (eşdeğer seri direnç) ve 10 yıldan uzun parça ömrüne sahiptir.
- Dark Choke; Yenilenmiş özel çekirdek tasarımına sahip Dark Choke, bu sayede çok daha düşük ısılarda ve yüksek performansta çalışarak daha başarılı bir güç kararlılığı ve verimi sunar.

En İyi Oyun Performansı

GAMING anakartlarımız oyun laboratuvarlarımızda, internet kafelerde ve dünyanın en iyi eSpor oyuncuları tarafından yine dünyanın en popüler oyunlarında kararlılık ve en iyi performans için test edilmiştir. 24 saatlik kesintisiz online ve offline oyun testleri ile MSI, tümleşik ağ konfigürasyonu, ses iletimi ve FPS performansını mükemmel bir seviyeye ayarlayarak sizlerin de en iyi oyun performansına ulaşmanızı sağlar.

Yalnızca bu testlerden geçen anakartlar GAMING CERTIFIED statüsüne erişir ve gerçek bir MSI GAMING anakart olduklarına dair sertifikalandırılırlar.

Gaming LAN Manager

MSI GAMING LAN ile rakiplerini savaş alanında bozguna uğratmaya hazırlan! Bu en kaliteli bileşenler, en iyi online oyun deneyimini gecikmesiz sunmak için özel olarak üretilip ayarlandı. 

Optimize edilmiş trafik önceliği ve düşük gecikme ile size en iyi online oyun deneyimini sunmak için tasarlanmış olan MSI Gaming LAN Manager, gecikmeye karşı duyarlı oyun uygulamalarını otomatik olarak sınıflandırır ve öncelik tanır.
MSI Gaming LAN Manager;
- Oyunları otomatik olarak diğer uygulamalardan daha öncelikli tutar
- Uygulamaların trafik önceliğini belirleme olanağı sunar
- Her uygulama için bant genişliğini özelleştirme imkanı sunar

LAN Protect İle Sisteminizi Güç Dalgalanmalarına Karşı Koruyun

15KV'lık akım koruması ile ağınız yıldırım düşmesi veya statik elektrik gibi sebeplerden oluşan ani akım dalgalanmalarına karşı korunur. LAN Protect, size en iyi ağ deneyimini sunacak bir LAN bağlantı tasarımıdır.

Audio Boost İle Ses Kalitesini Yükseltin

- LED İle Aydınlatılmış İzole Ses Devresi; Audio Boost, ses devrelerinin LED’le aydınlatılmış bir hat izole edilmesi sayesinde harici ses kartı gibi işlev görür. Daha az sinyal gürültüsü size daha temiz bir ses olarak geri döner. LED’ler ile aydınlatılmış hatlar, Hi-Fi ses ünitesini öne çıkarırken koruma da sağlar.
- Birbirinden Ayrılmış Ses Katmanları; Sol ve sağ ses kanallarında eşit ve mükemmel ses elde etmek için ses devresinde ayrıştırılmış katmanlar kullanıldı.
- Anti-Popcorn Gürültü Önleyici; Audio Boost, cihazlarınızı takıp çıkarırken veya PC’nizi açıp kapatırken duyduğunuz, pop-corn adı verilen ani ses yükselmesi ve patlaması gibi rahatsızlıklardan sizi korur.
- Yeni Nesil Yüksek Çözünürlüklü Ses İşlemcisi; EMI korumalı yüksek kaliteli bir ses işlemcisi ile donatılmış olan Audio Boost en temiz ses kalitesini deneyimlemenizi sağlar. 120dB SNR / 32-bit
- Chemi-Con Ses Kapasitörleri; Ön panelde yer alan altın ses konnektörleri, stüdyo düzeyinde kulaklıklar için benzersiz akustik ve gerçekçilik ile kristal berraklığında ses deneyimi sağlar
- 7.1 Ses Jakları; Yüksek kaliteli ses konnektörleri ile mümkün olan en iyi sinyal çıkışını ve en az ses bozunumunu elde edersiniz.

One Click to VR İle Aksiyona Hazır Olun

Düzgün bir Sanal Gerçeklik deneyimi için hem yazılımın hem de donanımın birbirleriyle uyumlu olmaları gerekir. MSI Gaming App içinden ulaşacağınız One-Click to VR seçeneği, Sanal Gerçeklik uygulamalarınız için bilgisayarınızı tek bir tıklamayla optimize ederek bileşenleri maksimum performansa ulaştırır. Böylece VR maceranız diğer uygulamalar tarafından olumsuz yönde etkilenmez.

X-Boost; Depolama Performansınızı Arttırır

Kolay kullanıma sahip olan bu benzersiz ve özel yazılım, sisteminize bağlı tüm depolama ve USB cihazları otomatik olarak algılayıp optimize ederek performanslarını arttırmanıza yardımcı olur. X-Boost’un “Basit” ve “Gelişmiş” modunu kullanarak sisteminizin hızını %20’ye kadar arttırabilirsiniz. X-Boost bu sayede veri yüklerken ve aktarırken size zaman kazandırır.

Command Center

MSI Command Center, anakartınızın sınırlarını zorlamanıza olanak tanıyan çok güçlü bir yazılımdır. Algısal, dokunmatik destekli arayüzü ile kullanıcıların sistem kararlılığını arttırmak için ihtiyaç duydukları ayarlara kolayca ulaşmalarını, soğutma ve özellikle hız aşırtma performansını kontrol etmelerini sağlar.

Sınırsız RAMDisk

MSI Command Center, sınırsız RAMDisk ile birlikte geliyor. RAMDisk ile sistem belleğinizin bir kısmını sanal sürücü olarak kullanabilir, modern SSD disklerden bile 25 kat daha yüksek veri hızlarına şahit olabilirsiniz. İsterseniz tüm bir oyun görüntüsünü yükleyebilir, tarayıcınızı hızlandırabilir veya sayfa dosyasını kaydederek sistem performansını inanılmaz seviyelere ulaştırabilirsiniz! RAMDisk gereksiz okuma-yazma işlemlerini ortadan kaldırdığı için bu sayede SSD diskinizin ömrünü de uzatabilirsiniz.

B350M MORTAR - Rekabeti Patlat

1- GAMING Device Port
2- HDMI, DisplayPort
3- GAMING LAN
4- USB 3.1 Type-A, Type-C
5- Altın ses jakları ve S/PDIF
6- Oyun odaklı sağlam soğutma blokları
Maksimum soğutma ve performans için lider heatsink tasarımı
7- DDR4 Boost
Optimize edilmiş hatlar, izole bellek devreleri
8- PCI-E Steel Armor
Ekran kartınızı bükülme, çatlama ve elektromanyetik girişim sinyallerinden korur
9- Turbo M.2
NVMe desteği, PCI-Express Gen3 x4 üzerinden 32Gb/sn’ye varan veri transfer hızı
10- Audio Boost
En iyi bileşenlerle optimize edilmiş ses çözümü
11- Click BIOS 5
Oyuncu BIOS’u

 

Soket Tipi AMD AM4
Chipset AMD B350
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü MATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll