PNY QUADRO P400 V2 2GB GDDR5 64Bit 16x Ekran Kartı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Bellek Kapasitesi 2 GB
Bit Değeri 64 Bit
Bellek Tipi GDDR5
HDMI Çıkışı Var
Soğutma Fanlı

PNY QUADRO P400 V2 2GB GDDR5 64Bit 16x Ekran Kartı


 
PNY QUADRO P400 V2 2GB GDDR5 64Bit 16x
 
Yeni NVIDIA® Quadro® P400, çeşitli profesyonel uygulamalar için mükemmel performans sunmak üzere en yeni NVIDIA Quadro Pascal GPU mimarisini 2GB ultra hızlı yerleşik bellekle birleştiriyor. Tek yuvalı, düşük profilli form faktörü, güç kısıtlamalı kasa ile bile uyumlu hale getirir. HDR renkli üç 4K ekran (4096 x 2160, 60Hz x 2160) desteği, çalışmanızı son derece yüksek çözünürlükte görüntülemek için geniş bir görsel çalışma alanı sağlar.
 
Profesyoneller giderek artan bir şekilde bilgi işlem çözümlerinin maliyetini düşürmeye çalışıyorlar. Günümüzün modern çok uygulamalı iş akışları, kullanıcıların daha düşük maliyetli bilgi işlem çözümleri ile elde edilen tasarrufların program etkilerine ve iş kaybına yol açmamasını sağlamak için iş istasyonu işlevselliğinin ve performansının maliyete etkisini değerlendirmesini gerektirir.
 
DisplayPort 1.4 desteğiyle P400, tek bir kablodan 60 Hz'de 5K'ya (5120 x 2880) kadar çözünürlük sağlayabilir. Ekran duvarlarının veya diğer sürükleyici ekran ortamlarının dağıtımını kolaylaştırmak için en fazla dört NVIDIA Quadro GPU'yu tek bir sistemde birleştirebilirsiniz. DisplayPort 1.4, daha parlak ekranlar, daha doygun renkler ve 10.000'den 1'e kadar kontrast oranı sağlayan HDR renk desteği sunar.
 
İMALAT ÇÖZÜMLERİ
 
Tasarımcılar ve mühendisler, çok sayıda montaj ve bileşene sahip modeller oluşturabilir, parçaları ve montajları düzgün, etkileşimli grafiklerle değiştirebilir.
Üç adede kadar 4K ekran desteği, tasarımcıların aynı anda birden fazla uygulamayla çalışmasını sağlayan geniş bir masaüstü bilgisayar sağlar.
NVIDIA Quadro P400, 5K'ya kadar ekran çözünürlüğünü destekler.
 
MEDYA VE EĞLENCE ÇÖZÜMLERİ
 
Editörler, 5K'ya kadar tam çözünürlüğe kadar HDR içeriği ile gerçek zamanlı olarak çalışabilir.
2D görüntülerle çalışan sanatçılar, özel yüksek performanslı grafik belleğinde depolanan varlıklarla daha iyi performans elde edebilir.
H.264 / HEVC kodlama ve kod çözme motorlarıyla ultra yüksek kaliteli HDR içeriği oluşturun ve oynatın.
Geniş görsel çalışma alanları sağlamak için birden fazla P400 kartı birleştirin.
 
AEC ÇÖZÜMLERİ
 
Mimarlar, daha büyük modeller oluşturabilir, 2D ve 3D tasarımları ve planları görüntüleyebilir, onlarla gerçek zamanlı olarak gecikmeden etkileşim kurabilirler.
Kentsel tasarımcılar daha ayrıntılı ve karmaşık modeller oluşturabilirler.
 
Pascal GPU Teknolojisi
 
256 CUDA çekirdekli son teknoloji ürünü 14nm FinFET proses teknolojisine dayanan NVIDIA Quadro P400, CAD, DCC ve görüntüleme profesyonelleri için küçük ve güç verimli form faktöründe performans ve verimlilik sağlar.
 
Çerçeve Arabelleği ve Bellek Bant Genişliği
 
32 GB / sn'ye kadar bellek bant genişliğine sahip 2 GB GDDR5 bellek, giriş seviyesi grafik uygulamalarının gerektirdiği performans artışı ve yanıt hızı sunar.
 
Pascal Dinamik Yük Dengeleme
 
Kaynak kullanımını en üst düzeye çıkarmak için GPU kaynaklarını grafikler ve hesaplama görevleri için dinamik olarak ayırın.
 
H.264 ve HEVC Kodlama / Kod Çözme Motorları
 
NVIDIA GPU Boost 3.0
 
Kartın gücünü aşmadan daha yüksek uygulama performansı elde edin. Pascal GPU teknolojisi, GPU'nun artış potansiyelini en üst düzeye çıkarır.
 
Full-Scene Antialiasing (FSAA)
 
Eşsiz görüntü kalitesi ve son derece gerçekçi sahneler için 64X'e kadar FSAA ile görsel yumuşatma yapılarını veya "jaggies" i önemli ölçüde azaltın.
 
16K Doku ve İşleme
 
En yüksek çözünürlük ve kaliteli görüntü işleme gerektiren uygulamaları desteklemek için 16K x 16K yüzeylerden doku oluşturun ve bunları render edin.
 
Pascal Bellek Sıkıştırma
 
Dördüncü nesil, kayıpsız delta sıkıştırma ile her kare için bellekten alınan veri miktarını azaltarak bant genişliğini %20'ye kadar artırın.
 
NVIDIA Quadro MOSAIC Teknolojisi
 
Tek bir iş istasyonundan en fazla 4 GPU ve 16 ekrana kadar masaüstünü ve uygulamaları şeffaf bir şekilde ölçeklendirirken, tam görüntü ve görüntü kalitesi sunar, hareketsiz görüntü görselleştirmeleri ve birleşik masaüstü bilgisayarlar için optimize edilmiştir.
 
DisplayPort 1.4
 
60Hz'de dört 4K monitörü veya 60Hz'de bir 5K desteği, P400 10 / 12b HEVC kod çözme için 60Hz'de 4K için HDR rengini ve 10b HEVC kodlaması için 60Hz'de 4K'ya kadar destekler.
 
HDR Ready
 
Yalnızca Windows özelliği olan HDR (Yüksek Dinamik Aralık), kontrast ve renk aralığını önemli ölçüde genişletir. Görüntünün parlak kısımları daha parlak ve koyu kısımlar daha siyah olabilir, bu nedenle görüntü daha derindir. HDR’nin geniş renk gamı renkler, parlaklık ve siyah seviyelerini benzeri görülmemiş bir doğrulukla sunar. NVIDIA Quadro anakartın HDR çıkış özelliğinden yararlanmak için HDR özellikli bir ekran veya TV gerekir.
 
NVIDIA NVIEW Gelişmiş Masaüstü Yazılımı
 
Tek geniş ekran veya çoklu ekran ortamlarında daha fazla üretkenlik için masaüstü deneyiminde benzeri görülmemiş bir son kullanıcı kontrolü elde edin.
 
NVIDIA Quadro View
 
NVIDIA Quadro View masaüstü yönetim yazılımı, tek veya çok monitörlü çalışma alanlarını kolaylıkla düzenlemenize yardımcı olur. Uygulamaları yerine oturtmak için çalışma alanınızı bölgelere ayırın. İş akışlarınız için önceden ayarlanmış yapılandırmalarla profilleri kaydedin. Sık kullanılan işlevlere hızlı bir şekilde erişmek için kısayol tuşlarını ayarlayın. Quadro View, ihtiyacınız olan araçları sunar.
 
NVIDIA Quadro Deneyimi
 
NVIDIA Quadro Experience, işleri daha hızlı yapabilmeniz için zaman alan görevleri basitleştiren üretkenlik araçları sunar. Sisteminiz her zaman performans için optimize edilecek şekilde Quadro sürücünüzü otomatik uyarılarla güncel tutun. 4K'da içerik yakalayın ve en sevdiğiniz üçüncü taraf sitelerine yükleyin, canlı yayın yapın veya zahmetsiz işbirliği için NVIDIA Kalkanınıza akış yapın. NVIDIA Quadro View yazılımı ile bir dizi ekran yönetimi aracı edinin. Tek bir tıklamayla bile harika oyunların tadını çıkarın.
 
OpenGL Quad Buffered Stereo Desteği
 
Profesyonel uygulamalar için pürüzsüz ve sürükleyici bir 3D Stereo deneyimi sağlayın.
 
NVIDIA CUDA Paralel Hesaplama Platformu
 
NVIDIA Enterprise-Management Araçları
 
Sistem çalışma süresini en üst düzeye çıkarın, geniş ölçekli dağıtımları sorunsuz bir şekilde yönetin ve verimli işlemler için grafikleri ve ekran ayarlarını uzaktan kontrol edin. Çoklu GPU Teknolojisi.
 
NVIDIA Çoklu GPU Teknolojisi
 
Üretim iş akışını önemli ölçüde iyileştirmek için NVIDIA Quadro GPU'ların bir karışımından yararlanarak birden fazla GPU'nun görselleştirme ve etkileşimli tasarım özelliğini birleştirin.

Teknik Özellikler

 

Bellek 2 GB
Bellek Teknolojisi GDDR5
Bus Yapısı PCI Express x16 3.0
Chipset Üreticisi NVIDIA
Çıkış Birimi 3 x Display Port 1.4
Çözünürlük 7680*4320 ,5120*2880
Garanti Süresi 24 Ay
İşlemci Hızı 1228 MHz
Vga Bellek Hızı 1002 MHz

 

Bellek Kapasitesi 2 GB
Bit Değeri 64 Bit
Bellek Tipi GDDR5
HDMI Çıkışı Var
Soğutma Fanlı

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll