POWERFUL SENTRY PSE-1101 1KVA 4-10 DK Lcd Online Ups

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Dizayn Tipi On-Line
Güç Seçenekleri 1 KVA

Powerful Sentry PSE-1101 1KVA 4-10 DK Lcd Online UPS

Dijital Kontrol Teknolojisi: Gelişmiş dijital kontrol teknolojisi ile UPS daha stabil ve güvenilir bir performans sağlar.

Çevre Dostu: Powerful UPS’ lerin üretiminde kullanılan ekipmanlar çevre ve insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde standartlara uygun olarak seçilir, gerekli testlerden geçirilerek kullanılır.

Aktif giriş güç faktörü düzeltme (PFC): Giriş güç faktörü düzeltmesi (PFC) ile giriş güç faktörünü 1’e yaklaştırır,  elektrik şebekesindeki bozulmaları önemli oranda azaltır, enerji kayıplarını azaltarak elektrik maliyetini düşürür.

Geniş giriş voltaj ve frekans aralığı: Powerful UPS’ ler değişken voltaj ve frekansa rağmen şebeke enerjisi ile uyumlu çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Değişken şebeke koşullarında dahi akülerini şarj etmeye devam ederek dahili akülerinin yıpranmasını engelleyecektir. Böylece akü kullanım ömrünün uzar servis giderleri minimize edilir.

Sıfır güç transfer zamanı: Şebeke enerjisinin kesintisi durumda UPS bağlı olduğu sistemi akülerinden aldığı enerji ile beslemeye başlar bu esnada sıfır güç transfer işlemi gerçekleşmiş olup sistem güvenli bir şekilde çalışmaya devam edecektir

Akıllı yük yönetimi: Bu teknoloji sayesinde UPS her zaman yük değişimlerini takip ederek stabil ve güvenli çıkış voltajının oluşmasını sağlar.

Yeterli genişleme yuvaları: Standart RS 232 port ilave olarak USB ve RS485 port, AS400, SNMP kart için yeterli sayıda kart yuvaları cihazın üzerinde bulunmaktadır.

Yüksek çıkış güç faktörü (0.8): Yüksek çıkış güç faktörü sayesinde UPS’ e daha fazla PC bağlayabilirsiniz. Cihazınız farklı sektörlerde kullanılan ekipmanların değişik güç isteklerine cevap verecek yapıdadır.

Jeneratör uyumlu: Powerful UPS’ ler geniş giriş voltaj ve frekansı özelliği ile her marka jeneratör sistemi ile uyumlu çalışacaktır.

Geniş LCD ekran: Cihazın giriş, çıkış voltajı, yük durumu ve çalışma durumu ile ilgili tüm bilgileri kolayca görebilir ve izleyebilirsiniz.

Güç Kapasitesi : 1 KVA
Dizayn Tipi : ON-LINE
Giriş Voltajı : 220 VAC
Giriş Voltaj Aralığı : 110VAC / 300VAC ( Yük durumuna göre otomatik ayarlanır )
Giriş Frekansı : 50Hz şebekede 45-55 Hz, 60Hz şebekede 55-65 Hz ( Manuel ayarlama )
Çıkış Voltajı : 200/208/220/230/240VAC ( seçilebilir )
Çıkış Voltaj Aralığı : ±%2
Çıkış Frekansı : Frekans ( Şebeke Senkron ) : 46~54Hz (50Hz) / 56~64Hz (60Hz) Frekans ( Akü Modu ) : 50 Hz veya 60 Hz ± %0,2
Transfer Özellikleri : 0ms
Dalga Şekli : Gerçek Sinüs
Akü Özellikleri : Gerilimi : 24VDC Kapasite ve Sayı : 2 x 12V 7Ah Şarj Akımı : 1A Tipik Şarj Süresi : 5 Saate ( %90 doluluk )
Boyutlar : Boyut ( DxGxY mm) : 400 x 145 x 220 Ambalaj Boyut ( DxGxY mm ) : 455 x 245 x 325
Ağırlık : Net Ağırlık (kg) : 9,5 kg Brüt Ağırlık (kg) : 10,5 kg
Ek Özellikler : LED : Şebeke, Bypass, Akü, UPS LCD : Şebeke, Çıkış voltaj ve frekansı, Akü ve yük yüzdesi, İç sıcaklık vb. Tam Koruma : Kısa devre ve Akü şarj-deşarj Koruması, Aşırı gerilim, Düşük voltaj

Dizayn Tipi On-Line
Güç Seçenekleri 1 KVA

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll