SAMSUNG LT32E310MZ 32" (81cm) Full Hd Led Monitör Tv

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Ekran Boyutu 32 inç - 81 cm
HDMI Girişleri 2
Smart TV Yok
Çözünürlük Formatı Full HD
Çözünürlük (Pixel) 1920 x 1080
USB Var

SAMSUNG LT32E310MZ 32" (81cm) Full Hd Led Monitör Tv

 

 

Çok yönlü kullanımı ile dikkat çeken Samsung LT32E310MZ 32" Full HD LED Ekran hem kişisel bilgisayarlar için bir monitör hem de televizyon olarak kullanılabiliyor. Kullanıcılara bilgisayar ve televizyon arasında kolayca geçiş yapma imkânı tanıyan ürün aynı zamanda Full HD 1920 x 1080 çözünürlüğü ile yüksek kalitede görüntü veriyor.

 

Gelişmiş Görüntüleme Modları

 

Samsung LT32E310MZ 32" Full HD LED Ekran modelinde yer alan Spor Modu ve Oyun Modu özellikleri, kullanıcıların farklı zevklerine hitap ediyor ve görüntü kalitesini her zaman bir üst seviyeye taşıyor. Donanımı Samsung’un Dijital Temiz Görüntü teknolojisi ile zenginleştirilen ürün tüketicilere 1920x1080 çözünürlükte Full HD görüntü kalitesi sunuyor.

 

Televizyon ve Monitör Bir Arada

 

Kullanıcılara sunduğu pratik kullanım özellikleri ile ön plana çıkan Samsung 32" LT32E310MZ Led Ekran modeli, televizyon ve bilgisayara aynı anda bağlanabiliyor ve ikisi arasında saniyeler içinde geçiş yapabiliyor. Televizyon ve bilgisayar ekranını eş zamanlı olarak görüntüleme özelliğine sahip olan ürün ile televizyondaki yayını kaçırmadan bilgisayarda yapılması gereken işler rahatlıkla halledilebiliyor. Oyun konsolları ile de uyumlu olan Samsung LT32E310MZ 32" Ekranın düşük tepkime süresi oyunlardan alınan keyfi ve vuruş hissini artırıyor.

 

Konforlu Televizyon İzleme Deneyimi

 

Samsung LT32E310MZ Full HD LED Ekranın tasarımı hem yatay hem de dikey olarak 178 derecelik geniş açı özelliği sunuyor. Ürünün geniş açı özelliği, televizyon yaşam alanının neresinden izlenirse izlensin kullanıcılara aynı netlik ve kaliteyi sunarak görüntüde açıdan kaynaklı bozulmaların meydana gelmesini engelliyor.

 

Pratik Çözümler Sunan Multimedya Özellikleri

 

32" Full HD LT32E310MZ modelinin donanımında yer alan Picture-in-Picture (Görüntü içinde Görüntü) özelliği kullanıcılara ekrana ikinci bir görüntüyü istedikleri yere yerleştirme olanağı sunarak birden fazla işin aynı anda yapılabilmesini sağlıyor. Samsung TE310’un ConnectShare özelliği, ekranın bağlı olduğun bilgisayarın açılmasına gerek kalmadan USB bellek içeriklerinin görüntülenebilmesine olanak tanıyarak kullanıcılara zahmetsiz bir multimedya deneyimi sunuyor. 2 adet HDMI girişine sahip olan ürüne kişisel bilgisayarlar, oyun konsolları ve BluRay oynatıcılar gibi farklı cihazlar kolaylıkla bağlanabiliyor.

 

Spor Tutkunlarına Özel Spor Modu

 

Samsung LT32E310MZ modelinin sporseverler için özel olarak geliştirilen spor modu, spor müsabakalarının görüntü kalitesini artırarak maçların bütün detaylarını net bir şekilde ekrana taşıyor. Samsung 32" Full HD Ekranın spor modu, spor tutkunlarına ekranı 9 parçaya bölerek sevdikleri oyuncuyu maç içinde kolaylıkla takip edebilme ve görüntüyü yakınlaştırma gibi özellikler sunuyor. Spor moduna geçildiğinde ses çıkışlarını özel olarak ayarlayan bu ürün, izleyicileri stadyum atmosferinin içine çekiyor ve spor tutkunlarına yaşam alanlarının konforundan uzak kalmadan gerçeğe yakın bir spor şöleni yaşatıyor.

 

Kullanıcı Dostu Kurulum Özellikleri

 

Samsung 32" LT32E310MZ FULL HD LED ekran modelinin montaj sistemi başka herhangi bir aparata gerek kalmadan ürünün duvara kolaylıkla monte edilebilmesini sağlıyor. Çift fonksiyonlu bağlantıya sahip olan Samsung Full HD LED 32 İnç Ekran, duvara monte edilebilmesinin yanı sıra stand ayakları ile televizyon üniteleri üzerinde de rahatlıkla kullanılabiliyor. İnce ve zarif dizaynı ile dikkat çeken ürün modern yaşam alanları ile çarpıcı bir uyum yakalıyor. Samsung Full HD LT32E310MZ televizyon standının dışarıya doğru tasarlanan eğimi, ekran duvara monte edildiğinde dahi arka hoparlörlerin ses dağılımını bulunduğu ortama dengeli bir şekilde dağıtmasını sağlayarak ses kaybını önlüyor.

Mükemmel monitörünüzü mükemmel bir TV olarak da kullanabilirsiniz*

Sürükleyici TV yayınlarını izlerken aynı zamanda işinizi yapmak için tek ve güzel bir cihaz yeterli. TE310 ile çoklu görevler birer çocuk oyuncağıdır. PC ve TV kullanımları arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz, hatta her ikisini ayrılmış ekranda eş zamanlı olarak görüntüleyebilirsiniz. Neden tek bir monitörle her iki deneyimi de yaşayabilecekken iki monitör kullanasınız?

 

*Bu model tunersizdir. TV özelliği için harici uydu alıcısı gerekmektedir.

Geniş İzleme Açısı

TE310, en iyi şekilde düzenlenmiş ve daha rahat bir izleme deneyimi için hem yatay hem de dikey olarak 178°'lik bir geniş açı özelliği sunmaktadır. Bu geniş açı, karşıdan hangi açıyla olursa olsun aynı görüntünün görülmesini sağlar, bu da ürünü özellikle film izlemek ve fotoğraf görüntülemek için en mükemmel ekranı haline getirir.

 

 

Birkaç işi aynı anda kolayca yapın ve yaptığınız işin içeriğinden keyif alın.

• PIP+: Picture-in-Picture (Görüntü içinde Görüntü) Plus özelliği ile videolarınızı izleyin ve aynı anda farklı işler yapın. İkinci görüntüyü ekranın %25'ini kaplayacak şekilde ebatlandırabilirsiniz ve bu görüntüyü ekranda istediğiniz yere yerleştirilebilirsiniz. • ConnectShare™: Bilgisayarınızı açmanıza bile gerek kalamadan doğrudan ekrandan filmlerini izleyebilir, resimlerinize bakabilir ve müzik dinleyebilirsiniz. Yalnızca bilgisayarın USB girişine bellek cihazınızı (HDD veya USB) takın. Artık istediğinizi yapmaya hazırsınız. • 2 HDMI girişi: Oyun konsolları, Blu-ray oynatıcıları ve AV cihazları gibi çeşitli cihazları bağlayın.

 

 

Gelişmiş spor görüntüsünün tadını çıkarın.

Sadece spor tutkunlarına özel tasarlanmış Spor Modu, mümkün olan en iyi şekilde istediğiniz spor müsabakasını izlemenizi sağlar. Geliştirilmiş görüntü kalitesi, bütün pasları ve golleri mükemmel bir berraklıkla görmenizi sağlar. Ekranı 9 ayrı bölmeye ayırabilir ve en sevdiğiniz oyuncunun çalımlarını, oyunun can alıcı kararlarına neden olan hareketlerini görmek için görüntüyü yakınlaştırabilirsiniz ve en iyi şekilde düzenlenmiş ses ile stadyumun o kendine has atmosferini odanızın içine taşıyabilirsiniz. Bütün hareketleri bugüne dek hiç olmadığı kadar gerçekçi bir şekilde görün, duyun ve hissedin.

 

 

Ayaklık veya duvar montajı için çift fonksiyonlu bağlantı

TE310'un zekice tasarlanmış montaj sistemi sayesinde ayrı bir VESA duvar montaj kiti satın almanıza gerek yoktur. Monitörün standı, bir duvar montaj parçası olarak kullanım için ayrıca takılabilen bir çıkartılabilir parçaya bağlanır. Monitörün standı dışarıya doğru eğim yaparak arka hoparlörlerin ses dağılımını geliştirir. TE310'un çok fonksiyonlu stant/duvar montaj parçası, monitörünüzü istediğiniz şekilde ve dilediğiniz yerde kolaylıkla kullanmanızı sağlar. *Duvar Montaj Ayaklığı, 18,5 ve 21,5 inçlik modellerde mevcut değildir.

 

Özellikler :

 

Ürün Kodu : 110016034
USB Adedi : Var, 1 Adet
Bağlantı Seçenekleri : HDMI, USB
Model : LT32E310MZ
Çözünürlük : 1920x1080
Ekran Boyutu : (inç/cm) 32"/81 cm
HDMI Girişi : 2 Adet
Kulaklık Çıkışı : Var
Panel Tipi : Düz (Flat)
Panel Türü : Led
Scart : Var
Çözünürlük : Tipi Full HD
Ses Çıkış Gücü : 20W
 

 

 

EAN Numarası: 8806088604633

Ekran Boyutu 32 inç - 81 cm
HDMI Girişleri 2
Smart TV Yok
Çözünürlük Formatı Full HD
Çözünürlük (Pixel) 1920 x 1080
USB Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll