SANDISK SDCFXSB-064G-G46 64Gb Extreme Pro Hafıza Kartı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Hafıza Kartı Tipi Micro SD
Hız Sınıflandırma Değeri Belirtilmemiş
Kapasite 64 GB
Kart Cinsi Belirtilmemiş
SD Kart Adaptörü Var
Uyumluluk Belirtilmemiş

SANDISK SDCFXSB-064G-G46 64Gb Extreme Pro Hafıza Kartı

 

HER DURUM İÇIN SÜRDÜRÜLEBILIR PERFORMANS

Çekim hızı (85 MB/sn.ye kadar), kesintisiz video performans garantisi (VPG-20) ve aktarım hızından (120 MB/sn.ye kadar; yalnızca 16 GB–128 GB kartlar) oluşan en iyi kombinasyon.

Orta ve en son teknolojili DSLR fotoğraf makineleri ve HD kameralarda kullanım için ideal olan SanDisk Extreme CompactFlash Bellek Kartı, hızlı hareketli fotoğraf çekimleri için birinci sınıf okuma/yazma hızları ve hızlı dosya aktarım olanağı sağlar. Bu bellek kartının sunduğu Video Performans Garantisi (VPG-20), yüksek kaliteli Full HD video (1080p) kayıtta 20 MB/sn. lik minimum kesintisiz kayıt desteği sağlıyor. Kartın 85 MB/sn.ye (567X) varan yazma hızları sayesinde fotoğrafçılıkta seri çekim modunun avantajından yararlanabilir ve 120 MB/sn.ye kadar aktarım hızlarıyla güçlü akışın tadını çıkarabilirsiniz. 128 GB'a kadar çıkan kapasitelerle, bu bellek kartı Full HD videolar ve RAW fotoğraflar için geniş depolama alanı sunuyor. 

  SIRA DIŞI ART ARDA ÇEKIM PERFORMANSI

85 MB/sn.ye1 varan yazma hızları sayesinde, SanDisk Extreme CompactFlash Bellek Kartı, orta ve üst düzey DSLR'lerinizde seri modda çekime, hızlı çekimlere, RAW ve JPEG biçiminde çekimlere katkı sağlar. Kart, en iyi çekimi yakaladığınızdan emin olarak fotoğrafları neredeyse hemen kaydeder. 120 MB/sn.ye2 kadar okuma hızlarıyla görüntüleri bilgisayarınıza aktarmanız hızlı ve kolaydır. 

  PROFESYONEL DÜZEYDE VIDEO ÇEKIMI

Video Performans Garantisi (VPG-20)profili özelliği taşıyan SanDisk Extreme CompactFlash bellek kartı, HD kamera gibi profesyonel video ekipmanlarının çok yüksek bellek taleplerini karşılayabilecek niteliktedir. Kartın VPG-20 özelliği sayesinde kart ve fotoğraf makinesi arasında sağlanan 20 MB/sn.lik sürekli veri kaydı hızı ile kesintisiz ve düzgün bir video akışı elde edilir. Kare atlama olmadan, 1080p değerine kadar çözünürlüklerde kayıt yapabilirsiniz. 

  SAĞLAM TASARIM

SanDisk Extreme CompactFlash Bellek Kartları, hayat karşınıza ne çıkarırsa çıkarsın baş etmeniz konusunda size yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Zorlu stres, darbe ve titreşim testlerinden geçirilen bu kartlarda, darbe ve titreşime karşı ekstra koruma sağlayan RTV silikon kaplama vardır. Kartlar -13 ile 185 derece Fahrenhayt arası çalışma ısısına dayanıklı olduğundan, neredeyse tüm iklimlerde çalışabilir. 

  YÜKSEK DEPOLAMA KAPASITESI

SanDisk Extreme CompactFlash bellek kartı, yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ile Full HD videoların saklanması için gerekli alanı sunar. 128 GB'a kadar kapasitelerde sunulan bu kart, saatlerce uzunlukta video kaydı ve binlerce fotoğraf saklayabilir. 

 

Özellikler :

 

Türü Compact Flash
Yapı CF
Kapasite 64 GB
Aktarım Hızı 120 MB/s
Serisi Extreme Pro

 

 

 

EAN Numarası: 619659123710

Hafıza Kartı Tipi Micro SD
Hız Sınıflandırma Değeri Belirtilmemiş
Kapasite 64 GB
Kart Cinsi Belirtilmemiş
SD Kart Adaptörü Var
Uyumluluk Belirtilmemiş

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll