SAPPHIRE RX-580 (11265-01-20G) 8Gb Gddr5 256Bit NITRO+ 2xDp 2xHdmi Dvi

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Chipset ATI RX580
Bellek Kapasitesi 8 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR5
HDMI Çıkışı 2 Adet
Soğutma Fanlı

SAPPHIRE RX-580 (11265-01-20G) 8Gb Gddr5 256Bit NITRO+ 2xDp 2xHdmi Dvi

 

SAPPHIRE NITRO + Radeon ™ RX 580 8GD5

 

FinFET 14 nm üretim sürecinin sürekli olarak hızlandırılması için, SAPPHIRE NITRO + Radeon RX 580 kartlarına güç sağlayan en yeni Polaris GPU'lar daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor. Bu, SAPPHIRE'nin daha önceki serilere kıyasla saat hızını arttırmasına ve % 10'a varan daha iyi performansa ulaşmasını sağladı . Overclock için daha fazla boşluk eklemek için. Standart SAPPHIRE NITRO + RX 580'in 1400 MHz güçlendirme saati ile çalışan overclocklu çekirdekler .

inci kuşak Grafik Çekirdek Sonraki Radeon RX 500 Serisi özelliği geliştirilmiş geometri motoru, yeni ekran motor, artan önbelleklerine ve yerel eşzamansız shadera GPU'lar. 2304 GCN tabanlı akış işlemcileri ile donatılan SAPPHIRE NITRO + Radeon RX 580, 1080p ve daha üstü modern oyunların yanı sıra yüksek kalitede VR deneyimleri sunan karttır. 

 

Fan Kontrolü

NITRO + modelleriyle SAPPHIRE, yeni Fan Kontrolü ile kullanıcılara SAPPHIRE TriXX 3.0 yazılımı aracılığıyla soğutucu durumunu kontrol etme ve problem durumunda müşteri desteğiyle iletişime geçme olanağı sağladı.

 

 

 

 

NITRO Hızlı Bağlantı

SAPPHIRE'nin Hızlı Bağlantı Sistemi hızlı ve kolay bir çözüm sunar. Bir fan sorunu tespit edilirse, kullanıcının tüm kartı geri göndermesi gerekmez - SAPPHIRE'nin ortakları doğrudan müşteriye veya satıcıya yedek bir fan gönderir. Fan değişimi talep etmek için lütfen satın aldığınız yere başvurun. SAPPHIRE'nin kanal ortağı, yedek fanınızı almanız için ideal çözümü ayarlayacaktır.

 

 


NITRO CoolTech

SAPPHIRE NITRO Gaming Series kartlarının Akıllı Fan Kontrolü III ile fan, fan gürültüsüne karşı performansı akıllıca dengelemek için tam olarak 56 santigrat derecede çalışmaya başlar.

 

 


NITRO Serbest Akış

Geleneksel eksenel fan tasarım sistemine baktık ve sıcak havayı fan girişine geri döndürme şeklinin zaman içinde daha yüksek bir sıcaklığa neden olduğunu gördük. NITRO Free Flow (NIT) ile, tüm soğutucunun ve kartın hava akışını yeniden tasarladık, böylece sıcak havanın sistem fanı üzerinden dışarı atılması, hızlı bir şekilde ısı yayılması.

 

 

 

 

 


NITRO Boost

Yeni NITRO Boost anahtarı, kartın oyun performansını açığa çıkarmak için daha yüksek performans için güçlendirme saatini ve güç limitini artırır. 

Hız aşımını planlamak mı yoksa maksimum performans mı arıyorsunuz? SAPPHRE NITRO kartları, takmak ve Nitro Boost'u etkinleştirmek için 8 pinli bir güç konektörü ile birlikte gelir.

 

 


DirectX® 12

DirectX® 12, oyun geliştiricilerini PC donanımının daha doğrudan ve açık kontrolü ile güçlendiren yeni bir “konsol benzeri” grafik API'sidir. Bu doğrudan veya “açık” kontrol, AMD Radeon ™ GPU'ların donanım kaynaklarını daha iyi donanım verimi ve sonuçta kullanıcılar için daha fazla performans sağlamak için daha iyi bir şekilde ortaya koyar. Basitçe söylemek gerekirse: akıllı yazılım sayesinde çok daha verimli donanım! Bir oyun geliştiricisinin takdirine bağlı olarak, bu üstün verimlilik daha yüksek kare hızları, daha düşük gecikme süresi (VR), daha düşük güç tüketimi, daha iyi görüntü kalitesi veya dördünün tamamının hesaplanmış dengesi için harcanabilir. Herhangi bir senaryoda, oyuncular en sevdikleri DirectX® 12 oyununu çalıştırmak için AMD donanımını seçmekten büyük ölçüde faydalanırlar.

 

Özellikler : 

Marka Sapphire
Model 11265-01-20G
Bellek Hızı 8000 MHz
Bellek Tipi GDDR5X
Bit Değeri 256 Bit
Chip Seti AMD
Çekirdek Hızı Boost 1411 MHz
Çekirdek Hızı 1411 MHz
DirectX Desteği 12
Display Çıkışı 2 Adet
DVI Çıkışı 1 Adet
DVI-D 1 Adet
DVI-I Yok
Geliştirilmiş Teknolojiler Crossfire, OpenGL
Grafik Bellek 8 GB

 

 

 

Chipset ATI RX580
Bellek Kapasitesi 8 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR5
HDMI Çıkışı 2 Adet
Soğutma Fanlı

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll