SAPPHIRE Radeon RX 5600 XT 6GB GDDR6 192Bit AMD Radeon Ekran Kartı(11296-01-20G)

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Chipset Radeon™ RX 5600 XT
Bellek Kapasitesi 6 GB
Bit Değeri 192 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı 1 Adet
Soğutma Fanlı

SAPPHIRE Radeon RX 5600 XT 6GB GDDR6 192Bit AMD Radeon Ekran Kartı(11296-01-20G)


SAPPHIRE 11296-01-20G

SAPPHIRE'den, Ödüllü Dual-X Soğutma Verimliliği ve 1080p Oyun Performansında Üstün Başarı sunan PULSE Radeon™ RX 5600 XT Ekran Kartı

 

Son derece hızlı GDDR6 bellek ile her oyuncu için en uygun fiyatla inanılmaz performans. PULSE Radeon™ RX 5600 XT 6GB

 

Başlıca Özellikleri:

Yüksek 1080p Oyun Performansı

Oyun oynarken 25 dBA altında neredeyse sessiz çalışma

TriXX Boost Özelliği ile popüler oyunlarda %15’e varan performans artışı

Gelişmiş PCB, güç ve soğutucu tasarımları ile oyun severler yüksek clock hızları elde edecek

Isınmanın az olduğu, sessiz ve uygun fiyatlı performans

Tüm bileşenler hassas şekilde ayarlanan Dual-X teknolojisiyle etkin biçimde soğutulur

SAPPHIRE COOLTECH, DNA ve PLUS teknoloji özellik setleri

Zor koşullara dayanıklı AMD RDNA oyun mimarisi SAPPHIRE Radeon™ RX 5600 XT grafik kartlarını yepyeni boyutlara taşıyor!

 

SAPPHIRE Technology, çözünürlük 1920x1080'ten 1728x972'ye ayarlandığında popüler oyunlarda %15'e kadar performans artışı sağlayan güçlü TriXX boost Yazılım aracı ile AMD Radeon™ RX 5600 XT grafik kartının PULSE sürümünü piyasaya sürdü.

 

Çığır açan AMD RDNA oyun mimarisi ve 7nm işlem teknolojisi üzerinde geliştirilen PULSE Radeon™ RX 5600 XT grafik kartı 2304 akış işlemcisi, 1750 MHz'e kadar Boost Clock [1] ve 1615 MHz'e kadar Game Clock [2] ile birlikte gelir ve belirli oyunlarda 60 FPS'ye kadar ultra duyarlı yüksek kaliteli AAA oyun deneyimi sunar. SAPPHIRE Radeon™ RX 5600 XT Serisi maksimum oyun performansı, benzersiz güç verimliliği ve mükemmel değer için 6GB GDDR6 yüksek hızlı belleğe ve PCI Express® 4.0 desteğine sahiptir.

 

Oyun severlerin gereksinimlerine odaklanan PULSE Radeon™ RX 5600 XT grafik kartı, gücünü yeni AMD RDNA oyun mimarisinden alarak üstün oyun deneyimi sunan birçok heyecan verici özellik sunuyor.  Etkileyici clock hızları, neredeyse sessiz soğutma ve dayanıklı tasarım PULSE Serisi grafik kartlarını diğerlerinden ayıran özelliklerdir.


Oyun Bilgisayarlarının Kalbi
PULSE Radeon™ RX 5600 XT 6 GB, her oyuncunun gereksinimi olan performansı uygun bir fiyat ile sunar. PULSE Radeon™ RX 5600 XT grafik kartı hızlı GDDR6 bellek, iyileştirilmiş ekran ve medya motorları ile 1080p oyun severler için PC oyunları alanında yeni bir sayfa açmak üzere tasarlandı.

Gücünü AMD RDNA mimarisinden alan PULSE Radeon RX 5600 XT grafik kartının hassas ayarlı Dual-X Soğutma Teknolojisi GPU, Bellek ve VRM bileşenlerini soğuk, gürültü seviyesini düşük tutar. Tamamı alüminyum olan arka plaka, hiçbir şeyin bükülmemesini ve tozun dışarıda tutulmasını garanti eden dayanıklılık sağlar. Ayrıca, ısı çıkışını artırarak kartınızı soğutmaya da yardımcı olur. Hızlı Bağlantılı Fan, Çift Bios Desteği ve Çift Bilyalı Rulmanlı Fanlar gibi temel SAPPHIRE özellikleri GPU'nuzun sorunsuz ve kararlı bir şekilde çalışması için tasarlandı.

 

BIOS Mod Anahtarı
SAPPHIRE Radeon™ RX5600 XT grafik kartları ile oyun severler Birincil Performans ayarı ve 1460 Mhz’a’a kadar [2] düşürülmüş Game clock hızında çalışan İkincil Sessiz ayar olmak üzere iki BIOS modu arasında geçiş yapabilecek.

 

Dual-X Soğutma
Sektörde kanıtlanmış SAPPHIRE Dual-X soğutma çözümü, SAPPHIRE Radeon™ RX 5600 XT grafik kartları için hassas bir şekilde ayarlanmıştır. Ustaca tasarlanan iki yeni ve sessiz çift bilyeli rulmanlı fan ile en son teknoloji ürünü radyatör tasarımı, SAPPHIRE’in daha az ısınmanın olduğu ve daha sessiz yüksek çalışma performansı sunmasına olanak vermiştir. Oyun sırasında sıcaklıkları 75°C altında tutacak ve 25 dBA altında neredeyse sessiz bir şekilde çalışacak şekilde tasarlanan SAPPHIRE 95 mm kanatların yapısı daha fazla hava akışı ve üstün soğutma kapsamı sunar.

 

Akıllı Fan Kontrolü GPU, bellek, PWM IC ve diğer bileşenleri mümkün olduğunca düşük sıcaklıkta tutarak performans ve fan sesi arasında denge sağlamak üzere fan hızının akıllı bir biçimde kontrol edilmesini garanti eder.

SAPPHIRE Radeon™ RX 5600 XT grafik kartları, keyifli bir oyun deneyimi arayan oyuncular için birçok gelişmiş özellik getirmektedir. Bunlar arasında sabitleme için tek bir vida kullanılması sayesinde fanları çıkarmayı, temizlemeyi ve değiştirmeyi kolaylaştıran Hızlı Bağlantı sistemi bulunur.

 

En Son Teknoloji Ürünü TriXX Boost
SAPPHIRE TriXX ve şaşırtıcı sadelikteki arayüzünde TriXX Boost özelliği bulunmaktadır. Oyun severler belirtilen donanımla daha yüksek oyun performansına ulaşmak için oyunlarını daha düşük çözünürlükte çalıştırmayı seçebilir. Geleneksel olarak kullanılabilir çözünürlükler için sunulan seçenek sayısı azdır. TriXX Boost ile kullanıcı girdilerine dayalı olarak ek özel çözünürlükler oluşturulur ve böylece kalite ve performans arasında denge kurarken daha hassas bir kontrole sahip olunur.

 

TriXX Boost AMD Radeon™ Görüntü Netleştirme ile renderleme çözünürlüğünü azaltarak ve son çıktı görüntüsünü yükselterek oyuncuların oyunları daha yüksek bir FPS'de çalıştırmasını sağlar. Bu güçlü araç, kullanımı kolay olmasının yanı sıra 3D Mark’ta %15'e kadar performans artışı ve çözünürlük 2560x1440’dan 2304x1296’ya ayarlandığında oyunlarda %10'a kadar iyileşme sağlar.

 

Bir Grafik Kartından daha fazlası
SAPPHIRE PULSE Radeon™ RX 5600 XT grafik kartı, uzun ve kararlı bir ürün ömrü sağlamaya yardımcı olan bir dizi modern teknoloji ve dayanıklı bileşenlerle donatılmıştır. SAPPHIRE DNA, SAPPHIRE COOLTECH ve SAPPHIRE PLUS özellik setleri mümkün olan en iyi oyun performansının elde edilmesini sağlar. Bu özellik setlerinde SAPPHIRE Kartlarımızı özel ve benzersiz kılan tüm ekstra özelliklerin yanı sıra, yüksek kare hızlarında sıcaklıkları düşük tutan üstün soğutma teknolojileri ve kalite, dayanıklılık ve güvenilirlik özellikleriyle ürünlerimizin kullanım ömürlerini uzatan kaliteli bileşenlere kullanılmaktadır.

 

Kararlı, güvenilir ve istikrarlı performans sunan Uzun Ömürlü Kapasitörler ve Sigorta Koruması serideki tüm ürünlerde kullanılmaktadır. Soğutma için kartlar Güçlü VRM Soğutma teknolojisiyle tasarlandı ve hepsinde ısıyı etkin ve verimli bir şekilde gidermek için arka plakada yüksek termal iletken ped kullanılıyor.
 
Yeni nesil grafik kartının en çok ısınan parçalarından biri de bellektir. Özel olarak tasarlanan bağımsız bir soğutma modülü ile belleği soğutmak üzere PULSE Radeon™ RX 5600 serisi grafik kartlarına bir Güçlü Bellek Soğutma çözümü entegre edilmiştir.

 

1080p Oyunlarda Üstün Performans 
SAPPHIRE Radeon™ RX 5600 Serisi grafik kartları AMD RDNA oyun mimarisi, yüksek hızlı GDDR6 bellek ve PCIe 4.0 teknolojisini bir arada sunmaktadır. PULSE Radeon™ RX 5600 grafik kartı 1080p oyunları bir üst seviyeye taşıyan, aşağıdaki güçlü Radeon™ özelliklerine sahiptir:

 

ZORLU KOŞULLARA DAYANIKLI OYUN DNA'SI
SAPPHIRE PULSE Radeon™ RX 5600 XT grafik kartı, gelişmiş RDNA mimarisi ve gelişmiş 7nm teknoloji işleminden güç alır. RDNA üstün performans sunan ve volümetrik aydınlatma, bulanıklık efektleri, alan derinliği gibi daha iyi görsel efektler için optimize edilmiş olan yeni İşlemci Üniteleri ile gecikmeyi azaltan ve yüksek duyarlılıkta oyun deneyimi sunan çok seviyeli önbellek hiyerarşisi kullanılır.

 

SÜRÜKLEYİCİ OYUN DİNAMİĞİ

Oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyın. En sevdiğiniz e oyunlarda ultra hızlı tepki süresi sağlayan AMD Radeon™ Anti-Lag [4] sayesinde düşük giriş gecikmesi ile rekabet avantajını yakalayın. 950'den fazla ekranda bulunan AMD FreeSync™ technology [5] ile takılmasız, kesintisiz oyun deneyimini yaşayın. Radeon™ Boost [6] hızlı oyun hareketleri sırasında daha yüksek kareler elde etmenizi sağlar ve görüntü kalitesi üzerinde çok az veya hiç algılanmayan etki bırakır. En yeni Radeon™ software yazılım paketi GPU'nuzun tüm potansiyelini ortaya çıkaran, tamamen yeniden tasarlanmış bir oyun uygulaması sunar. Yeni oyun sürümleri için optimize edilmiş yoğun rağbet gören yazılım özellikleri ve sürücüler ile oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyın.

 

OYUN GÜVENLİĞİ HIZLANDI
SAPPHIRE PULSE Radeon™ RX 5600 XT GPU patlamalar, fizik ve ışık efektleri ile yüksek duyarlıklı deneyimlere güç vererek oyunlara gerçekçilik getiriyor. Yüksek performanslı AMD RDNA mimarisi Radeon™ Görüntü Netleştirme  AMD FidelityFX ve VR Ready Premium ürünleri  gibi özellikleri veya maksimum performans ve güzel oyun deneyimlerini büyük ölçüde geliştirmek için tasarlanmıştır. En yeni ekranınızda nostaljik oyun deneyimleri sağlayan Integer Ekran Ölçekleme  ile retro ve modern piksel oyun deneyiminin keyfini yaşayın.

 

Temin Edilebilirlik

SAPPHIRE PULSE Radeon™ RX 5600 Serisi grafik kartı:

PULSE Radeon™ RX 5600 XT 6GB

Tamamı dünya genelinde seçkin SAPPHIRE yetkili satıcıları ve internet üzerinden satış yapan perakendecilerden temin edilebilir.

 

 

Teknik Özellikler


 

GPU

Radeon™ RX 5600 Graphics
2nd Gen 7nm GPU
RDNA Architecture

Engine Clock

  • Boost Clock: Up to 1750 MHz
  • Game Clock: Up to 1615 MHz

Game Clock is the expected GPU clock when running typical gaming applications, set to typical TGP(Total Graphics Power). Actual individual game clock results may vary.

Stream Processors

2304

Memory Size/Bus

6GB/192 bit GDDR6

Memory Clock

14 Gbps Effective

Displays

Maximum 4 Displays

Resolution

HDMI™: 4096×2160@60Hz
DisplayPort1.4: 5120×2880@60Hz

Interface

PCI-Express 4.0

Output

  • 1x HDMI 
  • 3x DisplayPort

 

BIOS Support

  • Dual UEFI

API

  • Vulkan®
  • OpenGL® 4.6
  • OpenCL 2.0
  • DirectX® 12
  • Shader Model 6.4

Game Index

Extreme 1080P, 1440P Entry

Sapphire Features

  • Power Design
  • Free Flow
  • TriXX Supported
  • TriXX Boost
  • Intelligent Fan Control
  • Precision Fan Control
  • Robust VRM Cooling
  • Robust Memory Cooling
  • Dual-X Cooling Technology
  • Tough Metal Backplate
  • PCB Layers
  • Two-Ball Bearing
  • Fan Quick Connect
  • Fuse Protection
  • Dual BIOS

AMD Features

  • RDNA Architecture
  • 2nd Gen 7nm GPU
  • GDDR6 Memory
  • Power Efficiency
  • PCI Express 4.0 Support
  • Video Streaming up to 8K
  • Display Port 1.4 (HBR3) / DSC
  • Radeon™ Software
  • Radeon™ Boost
  • Radeon™ Image Sharpening
  • Radeon™ Anti-Lag
  • AMD FidelityFx
  • Async Compute
  • Radeon™ Rays Audio + True Audio Next
  • Radeon™ FreeSync™ 2 HDR

 

Cooling

  • Dual-X Cooling
  • Dual Fan
  • Two-Ball Bearing

Form Factor

2.3 slot, ATX
Dimension: 254 x 135 x 46.5(mm)

Power Consumption

  • 160W

OS

Linux®, Windows®  10, Windows®  7 64bit operating system required

System Requirement

  • Recommended 500 Watt Power Supply (Minimum 450 Watt Power Supply).
  • 1 x 8-pin Power Connector.
  • PCI Express® based PC is required with one X16 lane graphics slot available on the motherboard.
  • Minimum 4GB of system memory. 8GB recommended. 

 

Chipset Radeon™ RX 5600 XT
Bellek Kapasitesi 6 GB
Bit Değeri 192 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı 1 Adet
Soğutma Fanlı

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll