Samsung 850 PRO 1 TB 2.5" SATA3 SSD 550/520 MZ-7KE1T0BW SSD Disk

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kapasite 1 TB
Bağlantı Tipi SATA III
Boyut 2.5"
Okuma Hızı 500 - 599 MB/s
Yazma Hızı 450 - 599 MB/s

Samsung 850 PRO 1 TB 2.5" SATA3 SSD 550/520 MZ-7KE1T0BW SSD Disk

SAMSUNG 850 PRO SSD

V-NAND nedir ve mevcut teknoloji ile arasındaki fark nedir?

 

Samsung flash bellekler, hücrelerin uzunluk ve genişliklerini bugünün küçülen form faktörlerine uyacak şekilde azaltmaya çalışmak yerine 32 hücre katmanının birbiri üzerine yerleştirildiği, yenilikçi 3D V-NAND mimarisi ile üretilmiştir. Sonuç, daha küçük ayak izi kullanılarak elde edilen daha yüksek yoğunluk ve daha yüksek performans ile geleneksel düzlemsel NAND mimarisinin yoğunluk sınırlarını aşarak gerçekleştirilen atılımdır.

 

 

Sektörde lider 3D V-NAND SSD ile performansı artırın

 

Samsung'un üstün 3D V-NAND teknolojisi ile desteklenen NAND flash bellekler hem sıralı hem de rastgele okuma ve yazma performanslarında en üst seviyeyi sunar. 80 MB/sn'den yüksek yazma hızı ile piyasadaki benzer modelleri geride bırakan 128 GB modeli* özellikle etkileyicidir. 

* 850 PRO 128 GB Sıralı Yazma hızı: 470 MB/sn

 

 

Gelişmiş RAPID mod ile yüksek vitese geçin

 

RAPID mod ile ihtiyacınız olduğunda her kapasite için okuma / yazma performansını arttırabilirsiniz. Aynı arabada vites değiştirir gibi Magician yazılımı, boştaki bilgisayar belleğini (DRAM) bir ön bellek gibi kullanma yoluyla veriyi sistem seviyesinde işleyerek performansı geliştirme seçeneği sunar ve RAPID modda* 1,8 kat daha hızlı performans sağlar. 

* PCMark Vantage puanı (512 GB): 53 K > 97 K (RAPID modda)

 

Siz bırakmadan sizi bırakmayan bir SSD

 

Bir önceki modelin* iki katı dayanıklılığa sahip 850 PRO siz çalıştığınız sürece çalışmaya devam edecektir. Samsung'un V-NAND teknolojisi 10 yıllık dönemde 40 GB günlük okuma / yazma yüküne eşit, 150 Terabayte yazma işlemi (TBW) gerçekleştirebilecek şekilde üretilmiştir. Ek olarak on yıllık sınırlı garantisi ile sektördeki en üst düzey garantiyi sağlarlar. 

* 840 PRO: 73 TBW > 850 PRO: 150 TBW

 

Yüksek verimlilik sunan teknolojik yenilik ile daha uzun çalışın

 

850 PRO'nun verimli güç yönetimi bileşenleri daha uzun ve daha verimli çalışmanıza olanak sağlar. Tüm SSD'ler içinde, tam kullanımda en düşük güç tüketimine sahip 850 PRO, sektör lideri performans sağlarken daha az enerji harcar. 850 PRO Ultrabook™ üzerinde uyku modunu tam olarak destekler ve yalnızca 2 mili watt güç tüketir. Ek olarak LPDDR2 önbelleği tipik DDR2 veya DDR3 belleklere göre etkin durumda yüzde 30, beklemede yüzde 93 daha az güç tüketerek daha yüksek performans sağlar.

 

Değerli verilerinizi performanstan ödün vermeden koruyun

 850 PRO SED teknolojisi, her zamanki performans düşüşü olmadan verilerinizi koruyan, TCG™ Opal v2.0 standartlarına uygun, PSID korumalı ve Microsoft® eDrive IEEE® 1667 protokolüne uygun, AES 256 bit donanım tabanlı, tam disk şifreleme motoruna sahiptir.

Dinamik Isı Koruması ile PC'nizi aşırı ısınmalara karşı koruyun

 850 PRO'daki Dinamik Isı Koruması, gerektiğinde verilerinizi korumak ve sistem yanıt verebilirliği sağlamak için SSD'nin çalışma sıcaklığını izler ve en uygun sıcaklıkta olmasını sağlayacak şekilde otomatik olarak sürücü sıcaklığını düşürür.

Herhangi bir güçlük çekmeden sisteminizi 850 PRO'ya yükseltin

 One-stop Install Navigator yazılımı, tüm verilerinizin SSD ya da HDD'nizden 850 PRO'ya üç basit adımda kolayca taşınmasını sağlar. Ayrıca, kullanışlı yönetim için Samsung Magician yazılımı ile performansı en üst düzeye çıkarabilirsiniz.

Her bileşenin birlikte sorunsuz çalıştığından emin olun

 Çoğu üreticinin aksine Samsung tüm SSD bileşenlerini tam optimizasyon sağlayacak şekilde firma dahilinde tasarlar. Sonuç: gelişmiş performans, 1 GB LPDDR2 DRAM önbellek ile daha düşük güç tüketimi ve 3 çekirdekli MEX denetleyici ile gelişmiş enerji verim

Kapasite 1 TB
Bağlantı Tipi SATA III
Boyut 2.5"
Okuma Hızı 500 - 599 MB/s
Yazma Hızı 450 - 599 MB/s

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll