Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Android ve iPhone Uyumlu Dark Grey SM-R760NDAATUR Akıllı Saat Samsung Türkiye Garantili

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Garanti Tipi Samsung Türkiye Garantili
GPS (Küresel Konumlama Sistemi) Var
Uyumlu Marka Universal
Uyku Takibi Var
Kalp Ritmi Ölçme Var
Adımsayar Var
Sesli Görüşme Yok
Titreşim Var

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Android ve iPhone Uyumlu Dark Grey SM-R760NDAATUR Akıllı Saat Samsung Türkiye Garantili

 

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier – Dark Gray!

Zamandan Bağımsız Dış Tasarım, Devrim Yaratan İç Bölüm!

Geleneksel saat fonksiyonlarını ve maskülen tasarım çizgilerini üzerinde taşıyan Samsung Galaxy Gear S3 Frontier – Dark Gray ; zarif, elegant ve sportif görünümü ile göz dolduruyor. Sıra dışı saat dizaynları ile bilinen Yvan Arpa ve endüstriyel tasarımcı Arik Levy’nin konseptini hazırladığı model, geleneksel çizgileri yenilikçi teknolojiler ile birleştiriyor. Gear S3, selefi S2’nin sahip olduğu teknolojileri geliştirerek, daha kompak ve klasik bir saat özelliği taşıyor.<

Tasarım ve İşlevde Özgünlük

Galaxy Gear S3 Frontier, hem akıllı saat özelliklerini barındıran hem de klasik tasarımı ile formal giyim tarzınıza uyum gösterebilen modeller arasında yer alıyor. Göz kamaştırıcı görünümü ile öne çıkan ürün; takım elbise, gömlek-pantolon ve spor giyim kombinleri ile mükemmel bir uyum gösteriyor. 30 dakika boyunca (1.5 metre derinliğe kadar) su geçirmeyen IP68 sertifikalı kasası, dayanıklı kordonları ve paslanmaz çelik gövdesi ise, saatin sportif kullanımlarda da tercih edilebilmesine olanak tanıyor.

Hareket Halinde Şarkı Dinleme

1.0 GHz hıza sahip çift çekirdekli işlemci, 4 GB dahili bellek ve 768 MB RAM ile sunulan Galaxy Gear S3 Frontier akıllı kol saati, dijital saat arayüz desteği ile son derece renkli bir kullanım vadediyor. Dijital ya da analog olarak değiştirilebilen ve farklı temalar ile özelleştirilebilen saat, esnek yapısı ile kullanım kolaylığı sağlıyor. Kasa üzerine konumlandırılan çelik çerçeve, telefonu pratik bir biçimde yönetebilmenize yardımcı oluyor. Çerçeveyi sağa veya sola doğru oynatarak, menü içerisinde dolaşabilmek mümkün oluyor.

Yola Devam Edin

S-Voice sistemi ile saate dokumadan komut verebilir, mesajlarınıza ulaşabilir ve menü içinde hızlı geçiş yapabilirsiniz. Ayrıca, GPS özelliği ile belirleyeceğiniz başlangıç ve bitiş noktaları arasında farklı rotalar oluşturabilir; tur zamanlarınıza ve kat ettiğiniz mesafeye hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Aktif Şekilde Bağlı

Premium bir saatin estetiğine sahip olan Gear S3, oldukça kolay ve zahmetsiz bir kullanım sunuyor. “Always on Display” özelliği sayesinde cihazın 1.3 inçlik Super AMOLED ekranı, tıpkı gerçek bir saat gibi sürekli olarak çalışıyor. 380 mAh güce sahip batarya, tek şarjla saati 3-4 gün boyunca aktif halde tutuyor. Güç tasarrufu modu ile bu süreyi daha fazla uzatabilmek de mümkün oluyor.

Acil Durum Kişilerinizi Bilgilendirin

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier özellikleri arasında yer alan adım sayar ve kalp ritmi ölçümü, spor yaparken ya da günlük kullanımda, fiziksel kondisyonunuzu gözlemleyebilmenize olanak tanıyor. Koşu, dağcılık ve trekking gibi sporlarda en büyük yardımcınız olan Samsung Galaxy Gear S3, hedefinize ulaşmanız için sizi motive ediyor. Hazır egzersiz uygulamaları ise, yaptığınız hareketlerin sayısını ve harcadığınız kalori miktarını detaylı olarak ekranda gösteriyor.

Her Gün Şarj Etmeniz Gerekmez

4 GB dahili hafızaya sahip olan akıllı saat, cep telefonunuz yanınızda olmasa bile, bluetooth kulaklık ile arşivlediğiniz müzikleri dinleyebilmenize olanak tanıyor. Cihazın “S.O.S” özelliği, ekrana üç kez dokunulduğunda aktif hale geliyor. Acil bir durumda yardım almanızı sağlayan bu özellik, daha önce belirlediğiniz bir numaraya GPS üzerinden anlık konum gönderiyor. “S Healthy” gibi dahili uygulamaların yanı sıra, App Store’dan binlerce farklı uygulama ve arayüzü de saatinize yükleyebilmeniz mümkün oluyor.

Suya ve toza dayanıklı

Kırmızı, mavi, siyah, sarı, kahverengi ve yeşil gibi farklı renk kayışlar ile sunulan Samsung Galaxy Gear S3 Frontier modelleri , saatinizi kolaylıkla kişiselleştirebilmenizi sağlıyor. Lisanslı silikon bant veya deri kordonlar, klasik pim bağlantı mekanizması sayesinde bir diğeri ile rahatlıkla değiştirilebiliyor.Samsung Galaxy Gear S3 Frontier fiyatı ise, cihazın üst düzey işçiliği, marka bilinirliği, estetik tasarımı, pratik yapısı, fonksiyonel ve çok yönlü kullanım özellikleri göz önüne alındığında, makul ve ulaşılabilir seviyelerde kalıyor.

 

 

Gear S3, gerçek anlamda analog bir saatin görünümüne sahiptir; Bezeli döndürdüğünüzde ihtiyacınız olan tüm uygulamalara doğrudan ulaşabilirken, Dahili GPS ve hoparlör gibi bir çok özelliğe de Gear S3 sayesinde kolaylıkla erişebilirsiniz. Ayrıca telefonunuza ihtiyaç duymadan veya şarj etmeden günlerce kullanabileceğiniz Gear S3 Frontier ile özgür hissedeceksiniz.

*Bluetooth modeli, telefonsuz çağrılar için Wi-Fi bağlantısı ve sesli arama uygulamasının yüklü olmasını gerektirir.

Sağlam tasarım, yüksek performans

Gear S3, aktif bir yaşam tarzını sevenler için ideal bir saat olmasının yanında lider ruhlu kullanıcılara da hitap eder. Bezelden cama ve düğmeye kadar benzersiz tasarımıyla öne çıkan Gear S3 Frontier, gelişmiş özellikleriyle de rahat bir kullanım sağlar.

Saatinizin yüzünü her zaman açık tutun

Her Zaman Açık ve 1,3 inçlik Super AMOLED ekranı ile Gear S3 analog bir saat görüntüsü verir. Gear S3'ünüzü, önceden yüklenmiş 15 tasarım ve Gear App Store'dan bulabileceğiniz diğer tasarımlarla saat yüzünü değiştirerek kişiselleştirebilirsiniz. Her saat yüzü 'Her Zaman Açık' ekran görüntüsü versiyonuyla gelir.

Çerçeveyi döndürün

Çağrıları yanıtlayın veya reddedin, alarmları kapatın, ses seviyesini ve ekran parlaklık seviyelerini kontrol edin. Uygulamalara ve e-postalara göz atın. Bunların hepsini yuvarlak çerçeveyi döndürerek yapabilirsiniz.

Fark yaratmak için değiştirebilir kordonlar

Resmi giyinin, rahat giyinin veya seçtiğiniz bir saat kordonuna uygun giyinin. Ve Gear S3, standart 22 mm kordonlarla uyumlu olduğu için tercih yapamama gibi bir seçeneğiniz olmaz.

Bileğinizden çağrı yapın

Telefonunuzun yanınızda olmasına gerek yok. Gear S3'ün dahili hoparlörü cihazdan çağrılar yapmanıza veya yanıtlamanıza izin verir. Ayrıca sesli mesajları kontrol edebilir ve alarmlarınızı duyabilirsiniz.

*Bluetooth modeli, telefonsuz çağrılar için Wi-Fi bağlantısı ve sesli arama uygulamasının yüklü olmasını gerektirir.

Dahili GPS ile özgürlük

Koşmaya, golf oynamaya, bisikletinizle tura çıkın. Dahili GPS sayesinde en uygun dağ yürüyüşü rotalarınızı alabilir, sahadaki bir sonraki deliğe olan uzaklığı görebilir ve oyun sonrası civarda yemek yiyebileceğiniz en iyi yerleri bulabilirsiniz. Telefonunuzu evinizde veya sırt çantanızda bırakabilirsiniz.

Aktif bağlı

Koşudan dağ tırmanışına kadar Gear S3 aktivite verilerinizi toplar ve hedefinizden sapmamanızı sağlar. Ayrıca atmosferik basınç değişikliklerinde sizi uyarır ve hava durumu değişikliklerinden haberdar olmanızı sağlar.

Hareket halinde şarkı dinleme

Bluetooth kulaklığınızı takın ve şarkılarınızı veya çalma listenizi dinleyin. Havanızı kaçırmadan, antrenmanınıza devam edin. Gear S3'ün 4 GB dahili hafızası sayesinde telefonunuzu yanınızda taşımaya gerek duymadan müziğinizi saklayabilirsiniz.

*Bluetooth modelinde müzik dinlemek Wi-Fi üzerinden mümkündür.

Samsung Pay her zaman

Telefonunuzu veya cüzdanınızı yanınızda taşımaya gerek kalmadan, artık bir şişe su veya kuru temizlemecideki kıyafetlerinizi alabilirsiniz, banka kartlarının kullanıldığı neredeyse her yerde kullanabilirsiniz. Çünkü Gear S3 hem MST (Manyetik Güvenli Aktarım) hem de NFC (Yakın Saha İletişimi) ödeme teknolojilerini desteklemektedir.

* Hizmetler ülkeye veya bölgeye göre değişiklik gösterebilir.

Tekrar şarj etmeden günlerce kullanın

Gear S3'ünüzü şarj ettikten sonra dört güne kadar kullanabilirsiniz. Pili uzun ömürlüdür.

*Gerçek pil ömrü kullanıma ve ayarlara göre değişebilir.

Suya ve toza dayanıklı

Gear S3'ü tüm hava koşullarında ve her yerde takın. IP68 koruma sınıfına sahip olduğu için toz ve kire dayanıklıdır ve su altında 1,5 metreye kadar su altında veya 30 dakika kalabilir.

*Yüzme veya dalma için uygun değil.

Acil durum kişilerinizi bilgilendirin

Üç kez ana ekran düğmesine basmanız yeterli. Önceden seçtiğiniz kişilere konum bilginizi anında gönderebilirsiniz ve daha sonra bu kişiler gerçek zamanlı olarak yerinizi tespit edebilirler. Ayrıca, anlaşmalı olduğunuz güvenlik şirketine bir uyarı gönderilecektir.

*Hizmet, Glympse konum platformu tarafından sağlanır. Hizmetlerin kullanılabilirliği ülkeye veya bölgeye göre değişiklik gösterebilir.

10000'den fazla uygulama

Güvendiğiniz uygulamalar, olmazsa olmaz uygulamalar ve denemek istediğiniz uygulamalar. Şimdi daha önce hiç deneyimlemediğiniz şekilde hayatı kolaylaştırmak için bileğinizdeki Gear S3'den bu uygulamalara erişin.

 

Teknik Özellikler

 

Sadece Bluetooth

Infra

GPS, Glonass

Lokasyon Teknolojisi

802.11b/g/n 2,4 GHz

Wi-Fi

Var

NFC

Ağ/Şebeke

  • Infra

    Sadece Bluetooth

Bağlantılar

  • Lokasyon Teknolojisi

    GPS, Glonass

  • Wi-Fi

    802.11b/g/n 2,4 GHz

  • NFC

    Var

  • Bluetooth Versiyon

    Bluetooth v4.2

  • Bluetooth Profilleri

    A2DP, AVRCP, HFP, HSP

İS

  • Tizen

Ekran

  • Teknoloji(Ana Ekran)

    Super AMOLED

  • Boyut (Ana Ekran)

    1,3 inç (32,9 mm)

  • Çözünürlük (Ana Ekran)

    360 x 360

  • Renk Derinliği (Ana Ekran)

    16 M

İşlemci

  • CPU Hızı

    1 GHz

  • CPU Tipi

    Çift Çekirdek

Hafıza

  • RAM Boyutu (GB)

    0,75 GB

  • ROM Boyutu (GB)

    4 GB

  • Kullanılabilir Hafıza (GB) *

    1,5 GB

Sensörler

  • İvmeölçer, Barometre, Cayro Sensörü, Nabız Sensörü, Işık Sensörü

Fiziksel Özellikler

  • Boyutlar (YxGxD)

    49 x 46 x 12,9 mm

  • Ağırlık (gr)

    63 g

Batarya

  • Standard Batarya Kapasitesi

    380 mAh

  • Normal Kullanım Süresi

    3 ~ 4 Days

Ses ve Video

  • Müzik Oynatma Formatı

    MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB

 

 

 

 

Garanti Tipi Samsung Türkiye Garantili
GPS (Küresel Konumlama Sistemi) Var
Uyumlu Marka Universal
Uyku Takibi Var
Kalp Ritmi Ölçme Var
Adımsayar Var
Sesli Görüşme Yok
Titreşim Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll