Samsung Galaxy Note 4 910 3220 mAh EBBN910 Batarya Orjinal

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Alt Kategoriler Batarya

Samsung Galaxy Note 4 910 3220 mAh EBBN910 Batarya Orjinal

Samsung Galaxy Note 4 Batarya - EB-BN910BBEGWW

Uyumluluk 

Samsung Galaxy Note 4 Battery 3220 mAh 


Samsung Galaxy Note 4 Batarya, Lityum İyon özelliğine sahip, en güvenilir ve uzun ömürlü (3100 mAh) gücü sunmak için Samsung Galaxy Note 4 cep telefonları için özel olarak tasarlanır. Bu batarya, NFC teknolojisine sahip diğer cihazlarla ve aksesuarlarla iletişim kurmanıza izin veren bir NFC alıcısı ile donatılır. Özellikle ilk 3 şarj ve şarj döngüsü sırasında bataryanın tamamen boşaltılması ve şarj edilmesi önerilir, bu sayede pilin genel ömrünü büyük ölçüde artırılabilir.  Samsung Galaxy Note 4 batarya, telefonunuzu tüm gün şarj etmek için mükemmeldir. Yedek bir batarya, etrafınızda olup bitenden bağımsız olarak iletişimde kalmanızı sağlar. Samsung Galaxy Note 4 akıllı telefon bataryası, en iyi performansı ve kaliteyi sunar.

Samsung Galaxy Note 4 telefonunu ile birlikte verilen batarya ile aynı kapasiteye sahiptir. Böylece, hali hazırda kullanılan mevcut telefon ile aynı batarya ömrünü sağlar. 
Dahili, aşırı şarj koruması özelliği ile telefonunu korur. Bu özelliği, detaylı bir test ve sertifikasyon sürecinden geçerek güvenliği kanıtlanır. 
Samsung Galaxy Note 4 Lityum İyon Batarya, uzun bir batarya ömrü sunar. Uzun yolculuklar veya uzun süreli kullanım için, ihtiyaç olduğunda ekstra bir Samsung bataryasına sahip olmanın rahatlığını yaşatır.
Kolay taşınması ve telefonla konuşulurken şarj edilebilme özelikleri ile birlikte konuşma ve bekleme süresi performansı üst düzeydedir.
Orjinal Samsung Galaxy Note 4 batarya, tüm Samsung Galaxy Note 4 akıllı telefonlar ile uyumludur.
Özellikler

Batarya Kapasitesi: 3220 mAh hızlı şarj
Boyut (WxHxD): 41,38 x 97,8 x 5,6 mm
Ağırlık: 52,79 g

Daha Uzun Süreli Pil Gücü

Güvenilir ve optimum performans sunmak için üretilen batarya, gerekli voltaj, yüksek kapasite, uyumluluk ve güvenlik özelliklerine sahiptir. Samsung Galaxy Note 4 Batarya ile cihazınız, kullanım süresi boyunca maksimum şarj miktarını alarak, aldığı miktarı daha uzun süre kullanır. Lityum-iyon özelliği ile pil gücünden daha uzun süre yararlanılmasını sağlar.

İhtiyacınız Olduğunda Ek Güç

Samsung Galaxy Note 4 batarya, konuşma süresi ve medya oynatma miktarını iki katına çıkarır. Önemli telefon görüşmelerini yapabilme, aşırı pil tüketen navigasyon uygulamasını kullanabilme, grafiksel olarak yüksek düzeyde oyunları oynama veya tüm uzun metrajlı filmleri bitmeden izleme imkanı sağlar.

Yedek veya Yeni Bir Batarya

Mevcut bataryanın şarjı hiç olmadığı kadar çabuk kaybetmeye başladıysa veya hiç şarj olmuyorsa, Samsung Galaxy Note 4 Batarya değişimi, telefonunuzun eski şarj ünitesine geri dönmesini sağlar. Eski bataryanın yerine veya eskisinin yanında yedek bir batarya sahip olma seçeneklerini sunar.

Samsung: Teknolojide Dünya Markası

Dünyanın en büyük elektronik cihaz üreticilerinden biri olan Samsung, Güney Kore şirketidir. Samsung, cihazlar, dijital medya cihazları, yarı iletkenler, bellek çipleri ve entegre sistemler dahil olmak üzere çok çeşitli tüketici ve endüstri elektroniği üretiminde uzmandır. Bu onu teknolojinin en tanınmış isimlerinden biri haline getirir ve kendisi Güney Kore'nin toplam ihracatının beşte birini oluşturur. Sürekli değişen bir dünya içerisinde Samsung, sizi tüm bunların içerisine dahil etme amacındadır. Mümkün olabilecek seviyede ufku genişleten ve insanların hayatlarını zenginleştiren yenilikçi teknolojiler, süreçler ve ürünler yaratmaya kendini adamış bir markadır.

NFC Teknolojisinde Üretildi

Samsung Galaxy Note 4 Batarya, yerleşik NFC (Near-Field Communication) çipine yani yakın alan iletişimine sahiptir . Samsung Galaxy Note 4 cihazınızın NFC teknolojisini uygulamaları hemen başlatmasına, anında Bluetooth cihazlarına bağlanmasına, metin mesajları göndermesine ve telefon ayarlarını değiştirmesine ve daha birçok faydaya olanak tanır.

 

Alt Kategoriler Batarya

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll