Samsung Gear S3 Sport Watch SM - R600 Mavi Saat

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Garanti Tipi Samsung Türkiye Garantili
GPS (Küresel Konumlama Sistemi) Var
Uyumlu Marka Universal
Uyku Takibi Var
Kalp Ritmi Ölçme Var
Adımsayar Var
Sesli Görüşme Yok
Titreşim Var

Samsung Gear S3 Sport Watch SM - R600 Mavi Saat

 

 

Samsung Gear S3 Sport Watch 

Daha fazla hareket etme, daha iyi yemek yeme ve sağlıklı bir yaşam sürme konusunda motive ol. Dişli Spor, hedeflerinize ulaşmak için sizi doğru yoldan tutarak sporunuzu ve diyetinizi izler. Fonksiyonel olduğu kadar şık. 


Karıştırın veya öne çıkın 
Dişli Spor iki renkte -bir tanesi harmanlanmak, diğeri ise öne çıkmak için- gelir. Spor salonunda olun veya gününüzü geçirirken stilinize erişmek için zamansız bir siyah veya çarpıcı bir mavi arasından seçim yapın. 


Sporunuzu Şekillendirin 
Farklı V kayış ve yüz yüzleri ile Dişli Spor görünümünü değiştirin * Sportif Hybrid Sport, zamansız Klasik Deri veya sıradan serin Premium Nato olsun bakmak için bir stil var. 


Sağlıklı bir piste girin 
Telefonunuzda sağlık ve diyet hedeflerini belirleyin ve gelişinizi doğrudan bilekten takip etmeye başlayın: Gear Sport, kalorilerini dengede tutmak ve kalori alımını izlemek için kolaylık sağlar. Ayrıca, yolda kalmanız için kullanabileceğiniz ipuçları ve bilgiler sunar. 


Egzersizlerinizi kendi yolunuzla 
Egzersizinizden en iyi şekilde yararlanmak için telefonunuzdaki eğitim rehberi uygulamasıyla. 60'tan fazla egzersiz arasından seçim yapın, daha fazlası ile Gear Sport, kalp atış hızınızı ölçtüğünde sizi yönlendirir. 


Devam et, ıslan 
Yüzme sizin tercih ettiğiniz sporsa ya da yağmurda koşarken yakalanırsanız, devam edin. Dişli Sporunun suya dayanıklılık derecesi 5ATM veya 50 metre, yani derin sonunda bile etkinliğiniz kaydediliyor. * Sonra Speedo'nun yeni Yüz İzleme uygulaması olan Speedo On ile senkronize edip detaylarını inceleyebilirsiniz. ** 


Dişli çarkın ISO standart 22810: 2010'a göre 50 metre su direnci derecesi vardır. Dalış veya yüksek basınçlı su aktiviteleri için uygun değildir. Cihaz veya elleriniz ıslak ise, kullanımdan önce iyice kurutulmaları gerekir. 
Speedo On uygulaması ayrı olarak indirilmelidir. Speedo On uygulamasının kullanılabilirliği ülkeye veya bölgeye göre değişiklik gösterebilir. 
Zamanında öneriler alın 
Uçakta olduğunuzda, Dişli Spor buna göre ayarlanır ve koltuğunuzdan yapabileceğiniz eğilimleri önermektedir. Aracınızı kullanırken, yalnızca aktif olmadığınız yolda odaklandığınızı bilecek kadar akıllısınız, bu nedenle kaslarınızı germenizi istemeyiz. 



Dokunarak kontrol edin 
Ayarları değiştirmek veya bildirimleri yanıtlamak ekrandaki hızlıca kaydırma veya ön çerçeveyi çevirmek kadar basittir. * Özelleştirilmiş Moment Çubuğuna erişmek ve ses seviyesini ayarlamak, pil düzeyini kontrol etmek ve daha pek çok şey için herhangi bir ekrandan yukarı veya aşağı kaydırın. Ve bir metin gelirse, çerçeveye bir çerçeve ile cevap verebilirsiniz.* Metin almak için cep telefonuyla Bluetooth eşleştirmesini gerektirir. 


Spor'la daha da fazlasını yapın 
NFC tabanlı Samsung Ödeme uyumluluğu sayesinde Gear Sport'unuza hafifçe dokunarak satın alma yapın. 

* Dosyaları büyük bir ekranda açmak ve sunum belgenizdeki sayfaları çevirmek için Gear Sport'ınızı denetleyici olarak kullanın. 

* Samsung Pay kullanımdan önce cep telefonu ile eşleştirmeyi gerektirir. Samsung Pay'ın mevcudiyeti ülkeye veya bölgeye göre değişebilir.

 


 

Garanti Tipi Samsung Türkiye Garantili
GPS (Küresel Konumlama Sistemi) Var
Uyumlu Marka Universal
Uyku Takibi Var
Kalp Ritmi Ölçme Var
Adımsayar Var
Sesli Görüşme Yok
Titreşim Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll