Samsung LaserJet SL-M2020W A4 USB 2.0 Wi-Fi Mono Laser Yazıcı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Yazıcı Tipi Tek Fonksiyonlu
USB Var
Baskı Türü Mono Lazer
Tarama Çözünürlüğü Yok
Tarayıcı Özelliği Yok
Fotoğraf Baskısı Yok
Faks Yok
Fotokopi Özelliği Yok
Dublex Baskı Yok
Kartuş - Toner Adedi 1
Kağıt Boyutu A4, A5, B5, B6
Wi-Fi Var

SAMSUNG LaserJet SL-M2020W Mono Laser Yazıcı A4 8MB Ram 20 ppm S/B USB 2,0 + WI-FI

 

Özellikler :

 

Marka : SAMSUNG

Tipi : LaserJet

Model : SL-M2020W

Baskı Tipi : Mono

Baskı Metodu : Laser

İşlevi : Yazıcı

Baskı Boyutu : A4

Bellek : 8MB Ram

Baskı Hızı S/B : 20 ppm S/B

Bağlantı Arayüzü : USB 2,0 + WI-FI

A3 : Yok

Ağırlık (kg) : 3,9

Air Print : Var

Baskı Kalitesi (Renkli) : Yok

Baskı Kalitesi (Siyah) : 1200 x 1200 DPI

Baskı Türü : Siyah - Beyaz

Bit Değeri : 24 Bit

Boyutlar : 331 x 215 x 178 mm

Dahili Bellek : 64 MB

Dakikadaki Renkli Baskı Hızı(Max) : Yok

Dakikadaki Siyah/Beyaz Baskı Hızı(Max) : 20 Sayfa

Dublex Baskı : Yok

Ekran : Yok

Ethernet Bağlantısı : Yok

Faks Özelliği : Yok

Fotoğraf Baskısı : Yok

Fotokopi Özelliği : Yok

 

Samsung SL-M2020W Wi-Fi Airprint Mono Laser Yazıcı SS272F

 

Akıllı Telefonlar ile Kolayca Yazdırın

Samsung Xpress M2020W Yazıcı ile zahmetsizce Kablosuz yazdırın. NFC teknolojisi ve uygulamaları güçlü mobil özelliklerinden yararlanmanızı sağlar? ! dokunun Yazdır Get Basitçe hızlı ve kolay bir Samsung Xpress M2020W serisi Wi-Fi ile doğrudan bağlantı kurarak smartphone veya tabletinizle  dilediğiniz içerikleri  yazdırabilirsiniz.










 

Air Print ile kablosuz yazdırma

IPhone, iPad, Android, Windows Phone ve cihazlar için kullanılabilir Samsung Mobile Print App özelliği ile kablosuz yazdırabilirsiniz. Kolayca kablosuz ağ üzerinden yazıcıya mobil cihazınızdan doğrudan bağlanmanız mümkündür. PDF'leri yazdırmak için izin veren bir mobil çözüm ve Word, PowerPoint ve Excel de dahil olmak üzere Microsoft® Office belgelerini tam paketi ile sınırsın yazdırabilirsiniz. Gelişmiş Samsung gücünü kullanarak akıllı ve daha hızlı çalışabilirsiniz

 

 

 

Her yerden Google Cloud Print

Google bulut baskı Smartphone, Tablet PC, PC'ler / Notebook ve Diğer Web bağlı cihazlar üzerinde çalışabilir. Etkinleştirildikten sonra bir internet bağlantısı ile dünyanın her yerinden yazdırabilirsiniz.











 

 

 

Kullanımı Kolay

M2020W basit ve pratik kullanım sayesinde değerli zamanınızdan tasarruf sağlar. Tasarlanan One Touch WPS Düğmesi  WPS (Wi-Fi Protected Setup) tuşu ile kablosuz ağınıza hızlı ve güvenli bir şekilde bağlayın.






 

 

 

Hızlı Baskı 

Hızlı baskı hızlı iş akışı anlamına gelir. M2020W Dakikada 21 sayfa yazdırmak için 400 MHz işlemci ve 64 MB bellek ile donatılmıştır.








 

 

Parlak Metin ve Görüntü Kalitesi

M2020W parlak kalitede metin ve görüntüleri yazdırır. ileri rendering teknolojisi daha detaylı ve net baskılar için görüntü kalitesini artırır. ? Kalite çıktılar Enjoy Samsung'un benzersiz RECP (Temiz Page Rendering Engine) teknolojisi içeriklerinizin genel kalitesini artırır 



 

 

 

Ekonomik Baskı Çözümleri

Samsung'un Easy Eco Sürücüsü ile toner %20 kadar tasarruf sağlar. Kullanıcılara gereksiz metin ve görüntüleri kaldırma seçeneği vererek kağıt ve enerji tüketimini azaltır. Kolay Eko Sürücü Alıcılar Laboratuvarı İnovasyon (BLI) 2012 Üstün Başarı Ödülü almıştır.







 

 

 

Kolay Yazıcı Desteği

Kolay Yazıcı Yöneticisi uzaktan yazıcı ayarlarını kontrol ile toner ve uyarı durumlarını  kolayca izleyebilirsiniz 








 

 

 

 

 

 

 

Ergonomik Tasarım

Yazıcınızın fazla yer kaplamasını  dert etmeyin. Kompakt tasarımı ile sizinle işbirlikçi yapısı sayesinde artık daha fazla boşluk olacaktır. 13.03 bir ayak izi ile aynı "x 8.46" kapalı tepsi ile, Samsung küçük lazer yazıcı Ergonomik Tasarım 















 

 
ÖZELLİKLERİ
 
Ürün Yapılandırması
 
Samsung Xpress M2020W
Mobil Cihazınızla Yazdırmanın Yeni Şekliyle Tanışın.
Akıllı Telefonları Daha da Akıllı Yapan Yazıcı
Her Yerden Google Cloud Print Google Cloud Print; Akıllı Telefonlarda, Tablet PC'lerde, Google Chrome Book'da, kişisel ve dizüstü bilgisayarlarda ve diğer web bağlantılı cihazlarda çalışır.
Kullanımı Kolay
Kolay ve sezgisel çalışma için tasarlanmış olan M2020W değerli zaman ve emeğinizden tasarruf etmenizi sağlar. Tek Dokunuş WPS Düğmesi Tek dokunuş WPS (Wi-Fi Korumalı Ayar) düğmesi ile tek bir dokunuşla kablosuz ağınıza hızlı ve güvenli şekilde bağlanın.
Hızlı Baskı Hızı
Daha hızlı yazıcı daha hızlı iş akışı. M2020W, 400 MHz çift çekirdekli işlemci ve 128 MB belleği ile dakikada 20 sayfa yazdırma hızlarına ulaşır.
Belgeleriniz için Göz Alıcı Metin ve Görsel Kalitesi
M2020W metin ve görsellerinizi göz alıcı bir kalitede yazdırır ve tarar. Nokta büyüklüğü ve noktanın konumu değiştirilerek 1 200 x 1 200 dpi elde edilir. Böylelikle daha fazla ayrıntı ile yazdırarak daha pürüzsüz ve daha keskin görseller elde edebilirsiniz. Kaliteli Çıktıların Keyfini Yaşayın Samsung’un eşsiz ReCP (Rendering Engine for Clean Page) Teknolojisi genel kaliteyi artırır
Easy Eco Driver
Samsung'un Easy Eco Driver yazılımı ile yazıcı tonerinde yüzde 20'lere varan tasarruf elde edin. Bu kullanışlı yazılım, bitmap öğeleri çizimlere dönüştürerek ve kullanıcılara gereksiz metin ve görselleri kaldırma seçeneği sağlayarak kağıt ve enerji tüketimini azaltır. Easy Eco Driver, Buyers Laboratory (BLI) 2012 İnovasyonda Üstün Başarı Ödülüne sahiptir.
Kolay Çözüm Desteği
Yazıcı ayrıca daha önce hiç olmadığı kadar kolay üstün kaliteli baskılar almanızı sağlayacak şekilde tasarlanmış yazılım desteği sunmaktadır. Kolay Yazdırma Yöneticisi Easy Printer Manager ile yazıcı ayarlarını uzaktan kontrol edin ve kolayca yazıcı durumunu izleyin.
Ergonomik Tasarım
Bu yazıcının yerinizi kalabalıklaştıracağı konusunda endişe etmeyin. Kompakt ve zevkli tasarımı ortama hoş bir şekilde katkıda bulunur. Küçük Boyutlu Kaplama Alanı Sadece 33,2 x 21,5 cm kaplama alanı. Samsung'un en küçük lazer yazıcısı. Ergonomik Tasarım Koyu renkli kahverengi ve buz grisi rengiyle ergonomik tasarımı modern ve zarif bir çalışma ortamı oluşturmaktadır.

 

Yazıcı Tipi Tek Fonksiyonlu
USB Var
Baskı Türü Mono Lazer
Tarama Çözünürlüğü Yok
Tarayıcı Özelliği Yok
Fotoğraf Baskısı Yok
Faks Yok
Fotokopi Özelliği Yok
Dublex Baskı Yok
Kartuş - Toner Adedi 1
Kağıt Boyutu A4, A5, B5, B6
Wi-Fi Var
Ethernet Yok

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll