Seagate Barracuda 2 TB 7200RPM SATA3 64MB 210MB/S 55TB/Y 3.5" Desktop (ST2000DM006)

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kapasite 2 TB
Dönüş Hızı 7200 RPM
Arabirim Sata 3
Ön Bellek 64 MB

Seagate Barracuda 2 TB 7200RPM SATA3 64MB 210MB/S 55TB/Y 3.5" Desktop (ST2000DM006)

Marka SEAGATE
Sabit Disk Boyutu 3.5
Kapasite 2TB
Devir Hızı 7200 RPM
Cache 64MB
Arabirim SATA3
Ürün Kodu ST2000DM006
Tür PC HDD

 

Ürün Özellikleri


Çok yönlü, Hızlı, Güvenilir


BarraCuda, masaüstü ve taşınabilir bilgisayarlar için en yüksek kapasitelerle endüstride öncü konumdadır. 10 TB kapasiteye kadar disklerle, BarraCuda portföyü, her fiyat düzeyinde harika bir yükseltme seçeneğidir. Taviz vermeyen BarraCuda Pro, oyun veya ağır iş yüklerinde hızlı performans ve yükleme süreleri için endüstri lideri 7200 devir/dakikalık disk hızıyla birleşiyor. BarraCuda Pro için 5 yıllık sınırlı garanti de sunulmaktadır..

 

Üstün Çok Yönlülük

BarraCuda sabit disklerle depolama alanınızdan en iyi şekilde faydalanın. Fotoğraflar ve anılarla dolu bilgisayarlardan, oyun için daha fazla alana ihtiyaç duyan oyun bilgisayarlarına, BarraCuda sizinle birlikte büyür.


3,5 İnç BarraCuda Sabit Diskler Şunları Sunar!

20 yılı aşkın BarraCuda yenilik çalışmaları üzerine kurulu güvenilir sağlamlık. Her bütçeye uygun kapasite ve fiyat düzeyi seçeneklerinin çok yönlü karışımı. Üstün sabit disk performansı için Multi-Tier Caching Technology™ (Çok Katmanlı Önbelleğe Alma Teknolojisi).

 Karşınızda Yepyeni BarraCuda Pro 3,5 İnç Sabit  Disk!

 BarraCuda Pro yaratıcı profesyonellerin ve teknoloji  tutkunlarının hayalidir. 7200 devir/dakikalık disk hızıyla  donatılmış olması, BarraCuda Pro'nun en hızlı 10 TB'lık  masaüstü diski olmasını sağlar. Geniş önbellek boyutu,  PC'nizin performansını zirveye taşır, böylece uygulama ve  dosya yüklemeleriniz çok daha hızlı gerçekleşir. Ayrıca,  BarraCuda Pro içinizin rahat olması için sınıfında en iyi, 5  yıllık sınırlı garanti ile desteklenir.

 

Multi-Tier Caching Technology
 

BarraCuda ailesindeki tüm sabit diskler Multi-Tier Caching Technology'ye (MTC) sahiptir. MTC, PC'nizin performansını zirveye taşır, böylece uygulama ve dosya yüklemeleriniz hiç olmadığı kadar hızlı gerçekleşir. Akıllı NAND Flash, DRAM ve medya önbelleği teknolojileri katmanlarının uygulanmasıyla, BarraCuda veri akışını iyileştirerek gelişmiş okuma ve yazma performansı sunar.

BarraCuda Pro, Rescue Data Recovery Hizmetiyle Birlikte Sunulur

 

Verileriniz önemlidir. Ve işiniz de verilerinize bağlıdır. Artık BarraCuda Pro'da standart olarak sunulan Rescue Data Recovery Planları, yaratıcı profesyoneller ve performans PC kullanıcıları için gönül rahatlığı sağlar. Sabit diskinizde mekanik bir arıza veya herhangi bir kaza durumunda, Seagate sizin yanınızda. 

Rescue Data Recovery Planı, %95 müşteri memnuniyeti başarısı yakalayan deneyimli veri kurtarma uzmanlarına ulaşmanızı sağlar. BarraCuda Pro'yu satın aldığınızda 2 yıllık bir koruma güvencesi de almış olursunuz, böylece bu 2 yıllık süre boyunca sabit diskinizdeki verileriniz hakkında endişelenmenize gerek kalmaz.1

1. Rescue Data Recovery Planları için kayıt gerekebilir.

Güvenilirlik

 

BarraCuda güvenilir sabit disk ailesi, uzun yıllar güvenle kullanılır.

  • Deneyim: Seagate, süper güvenilir BarraCuda disk ailesini 20 yılı aşkın süredir üretmekte ve piyasaya sürmektedir
  • BarraCuda: Seagate'in disk güvenilirliği verileri açıklamaya gerek bırakmaz; BarraCuda ailesi, önde gelen yayınların ve müşterilerin onayını sıklıkla almaktadır
  • Arkanızı kollayan sabit disk ile endişelenmeye son: BarraCuda Pro 5 yıl sınırlı garantiyle geliyor
  •  

 

Kapasite 2 TB
Dönüş Hızı 7200 RPM
Arabirim Sata 3
Ön Bellek 64 MB

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll