TX Powermax 350W 12cm Fanlı Güç Kaynağı (TXPSU350S1)

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Güç Seçenekleri 350 W
PFC Pasif PFC
Verimlilik Standart

TX Powermax 350W 12cm Fanlı Güç Kaynağı (TXPSU350S1)

 


Cep Yakmayan, Ekonomik, Stabil Güç Kaynağı
TX kaliteyi ekonomik fiyata sunduğu PowerMAX serisi toplam 350W çıkış gücüne sahip güç kaynağını tasarladı. Pek çok bilgisayar kullanıcısının güç ihtiyacını rahatlıkla karşılayacak olan TX PowerMAX 350W, güçlendirilmiş kasa yapısı, 2 x SATA, 2 x IDE ve 1 x 4+4Pin CPU ve FDD  güç çıkışı, 12cm fanı ve stabil çıkış gücü ile kaliteli PSU ihtiyacınızı minimum fiyata karşılar.


Ofis Bilgisayarlarınız için Gerçek ve Doğal Güç
Bilgisayarınızda yüksek performanslı işlemler yapmıyor ya da oyun oynamıyorsanız aslında ihtiyacınız olan güç oldukça azdır. 350W gücündeki TX PowerMAX günlük işlemlerin gerçekleştirildiği ofis bilgisayarlarının ihtiyaç duyduğu gücü sunar. Uygun fiyatlı yeni sistem kuran kullanıcılar için hem ekonomik hem de şık bir güç kaynağıdır. 

Eski PC'nizin Bozulan Güç Kaynağını Yenilemek İçin İdeal Seçim!
Artık uygun fiyata aldığınız kasalar içinde gelen, kalitesiz, çabuk bozulan güç kaynakları yerine tercih edebileceğiniz ekonomik, kararlı çalışan bir seçeneğiniz var. TX 350W güç kaynağı eski ve yeni sistemler ile %100 uyumlu komple bir yenileme çözümüdür. Eskiyen ve sisteminizi yavaşlatabilen PSU'lar yerine kullanacağınız güçlü 12V kanalına sahip TX 350W; sisteminizin en iyi çalışma durumuna gelmesine yardımcı olacaktır. Kutuya dahil gelen güç kablosu ile ayrıca masraf yapmanıza gerek kalmaz.
Sınıfının En Güçlü Çift 12V Kanalı
TX PowerMAX 350W, sınıfındaki güç kaynakları arasından günümüz bilgisayarlarının ihtiyaç duyduğu 12V kanal değeri ile ayrılır. Benzerlerinden daha güçlü tasarlanmış ve etiketinde değerleri açıkça belirtilmiştir. Dengeli 12V kanal yapısına sahip PowerMAX güç kaynağı, bilgisayarınızı bir araya getiren donanımların kararlı ve hızlı çalışmasını sağlar.  Güç kaynağı almadan önce mutlaka etiket değerlerini karşılaştırın. TX PowerMAX'in farkını görün!
 

Yeni Nesil Intel Haswell ve AMD Fusion İşlemcileri ile Uyumlu
TX PowerMAX 350W güç kaynağı, Intel'in geliştirilmiş yeni nesil teknolojiye sahip Kaby Lake işlemcileri ile sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. AMD'nin Ryzen, FX, dahili 3D grafik çipsetine sahip A serisi işlemcileri ile de uyumludur.
12CM Dev Kırmızı Fan ve Hava Tahliye Kanalları
TX 350W güç kaynağı yapısını oluşturan bileşenleri hızlıca serinletmek için 12cm'lik sessiz ve güçlü fan ile donatılmıştır. Geniş hacimli yapıda tasarlanmış fan ızgaraları havanın hızlıca güç kaynağına etki etmesini sağlarken bal peteği formundaki hava tahliye kanalları ile sürtünme azaltılır, düşük ses seviyesi ile hızlı ve temiz hava akışı sağlanır.
Toplam 7 Güç Çıkışı ile Tüm Bileşenlerinize Yeter!
TX PowerMAX 350W, ofis bilgisayarlarının ihtiyaçları göz önüne alınarak 2 x SATA , 2 x IDE, FDD ve 4+4 pin işlemci güç bağlantısı(ATX 12V) ile donatılmıştır. Üstelik anakart bağlantısı yüksek uyumluluk için 20+4 pin olarak tasarlanmıştır. TX PowerMAX 350W ile tüm donanımlarınız her zaman tam performans çalışacak!

4+4 Pin CPU Bağlantı Noktası
PowerMAX 350W giriş ve orta seviye birçok güç kaynağında bulunmayan 4+4 Pin işlemci güç çıkışına da sahiptir. Yeni nesil işlemcilerin ihtiyaç duyduğu bu bağlantı noktası güncel anakartların ana ihtiyaçlarından biridir. TX PowerMAX'in 4+4Pin işlemci bağlantı noktası ile güncel sistemleri de dize getirin!

Geniş Fan Izgarası ve Bal Peteği Formunda Hava Tahliye Kanalları
PowerMAX 350W güç kaynağının soğutmasını sağlayan termal kontrollü 12cm fanın geniş hacimli yapıda tasarlanmış fan ızgaraları havanın hızlıca güç kaynağına etki etmesini sağlar. Bu sayede hava akışını maksimuma çıkarırken bal peteği formundaki tahliye kanalları ile sürtünmeyi azaltır, daha düşük ses seviyesi ve yüksek performans sağlar.

Açma-Kapama Anahtarı
TX PowerMAX serisi güç kaynakları istenmeyen durumlarda akımı hızlıca kesebilmeniz için arka panelde açma - kapama anahtarına sahiptir.

Çift SATA Çıkışı
Günümüzde piyasada satılan pek çok uygun fiyatlı güç kaynağı sadece tek bir SATA çıkışı ile gelmektedir. TX 350W güç kaynağı üzerinde bulunan çift SATA güç çıkışı sayesinde birden fazla SATA diski ve optik sürücüyü sisteminize dahil edebilirsiniz.
 

Teknik Özellikler

 

 

EAN 8697939894330
Güç Değeri 350
PFC Yok
Form Faktör ATX
Güç Kaynağı Boyası Yok (Gri)
Soğutma 12cm fan
LED'li Fan Yok
Modüler Kablo Yok
Verimlilik Sertifikası Yok
Toplam Sata Güç Çıkışı 2
Toplam IDE Güç Çıkışı 2
PCI-Express Çıkışları Hayır
12V Kombine Gücü 200
12V kanal Sayısı 2
Anakart Güç Çıkışı 20+4 pin
CPU Güç Çıkışı 1 x 4+4pin
Diğer Güç Çıkışları Floppy Çıkışı
SLI/Crossfire Sertifikası Hayır
Koruma Özellikleri Hayır
Max. verimlilik Hayır
Intel Haswell Desteği Var
Diğer Özellikler Hayır
Garanti Süresi 2 Yıl
Üretici Kodu TXPSU350S1

 

 

Güç Seçenekleri 350 W
PFC Pasif PFC
Verimlilik Standart

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll