Thermaltake Toughpower Grand PS-TPG-0750FPCGEU-R 750w PSU 80+ Gold 14 cm RGB led Fanlı Tam Modüler Güç Kaynağı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Güç Seçenekleri 750 W
PFC Belirtilmemiş
Verimlilik 80+

Thermaltake Toughpower Grand PS-TPG-0750FPCGEU-R 750w PSU 80+ Gold 14 cm RGB led Fanlı Tam Modüler Güç Kaynağı

 

Özellikler : 

 

Marka : THERMALTAKE

Model : Toughpower Grand

Güç : 750w 80+ Gold

Fan : 14 cm RGB led Fanlı

Ürün Kodu : PS-TPG-0750FPCGEU-R

Açıklama : Tam Modüler PSU

Aydınlatma : Rgb

Fan Çapı : 14 cm

Modüler Kablo Çıkışı : Var

Power Supply : 750 W

Verimlilik (%) : 80+

Verimlilik Sertifikası : 80+ Gold

 

 

Thermaltake'nin "Toughpower" üst düzey güç kaynağı serisi full modüler güçkaynağı, 80plus gold sertifikalı yüksek verimlilik sunar. Şık siyah kaplama ile lüks görünümüne sahiptir.14cm RGB sessiz fanı mükkemmel soğutma performansını şık led aydınlatma ile sunar. Toughpower serisi güçkaynakları, multi-GPU yapılandırmaları ile birlikte multi-core işlemciler ile güçlendirilmiş sistemler için idealdir.

 

Bir düğme ile aydınlatmanızı kontrol edin

 

RGB aydınlatma düğmesine basarak, fan aydınatlma rengini İster Kırmızı, Yeşil, Mavi, Beyaz ve LED Kapalı modu dahil olmak üzere 256 Renkli RGB döngüsü şeklinde değiştirebilirsiniz. Fan aynı zamanda dahili bellek işleviyle yapılandırılmıştır böylece uygulanan rengin korunmasını ve PC'nizi her başlattığınızda aynı renk ile açılmasını sağlayabilirsiniz.

Riing 14 RGB Fan

 

Thermaltakeyeni Riing LED Serisi, optimize edilmiş fan kanatları ve fanı ile statik basıncı arttırarak etkileyici soğutma performansı üretir. Hidrolik fan yatakları ile sessiz çalışma ve ultra düşük gürültü garantiyken buna ek olarak titreşimsiz sistem montaj sistemi çalışma istikrarını güçlendirir.
Patentli tasarım LED halka, renk ve parlaklığı mükemmel uyum içerisinde sunar ve aydınlatma etkisi her taraftan ve açılardan görülebilir.

Ultra Sessiz Smart Zero Fan

 

Smart Zero Fan, % 20'nin altında yükte çalıştığı zaman fanı çalıştırmayarak sıfır ses sunar. % 20'nin üstünde çalıştığında zaman fan devreye girer. Arkadaki Smart Zero fan düpmesi ile fanı her zman çalışır vaizyette tutabilir veya smart zero fanı devreye sokabilirsiniz.

Full Modüler Kablo Sistemi

 

Full modüler yapısı ile kullanıcılara kablo seçimi sunar . Böylece sadece size gerekli kabloları kullanabilir ve kasa içindeki kablo dağınıklığından kurtulursunuz.

Flat Modüler Kablolar

 

Düşük profilli flat modüler kablolar daha az yer kaplayarak kasanın içindeki hava akımını arttırır. Ayrıca, flat (düz) yumuşak yapısıyla kolayca bükebilir ve daha kolay montajı gerçekleştirilir.

Tekli +12V Kanalından Yüksek Akım ve Güç

 

Tekli 12V kanalından yüksek akım ve güç sunar. Böylece yüksek akım değerine ihtiyaç duyan bileşenlere gerekli gücü sağlayarak
kararlı çalışmasını sağlar.

%100 Yüksek Kalite Japon Kapasitörler

 

Toughpower serisi güçkaynakları dayanıklı yüksek stabilite ve güvenilirlik sunan yüksek kaliteli japon kapasitörler kullanır.

80 PLUS Gold ve Kaby Lake Sertifikası

 

80Plus Gold sertikası almış Toughpower serisi güç kaynakları 90%'a kadar güvenilir istikrarlı yüksek enerji verimliliği sunar. Ayrıca Intelin 7. nesil Kaby Lake işlemcilerle çalışmak üzere optimize edilmiştir ve böylece maksimum enerji tasarrufu sunar.

 

Güç Seçenekleri 750 W
PFC Belirtilmemiş
Verimlilik 80+

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll