Toshiba 4 TB 7200RPM 128MB SATA3 X300 HDWE140UZSVA

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kapasite 4 TB
Disk Boyutu 2.5 inç
Cache Bellek 128 MB
Bağlantı Tipi Sata 3
Dönüş Hızı 7200 RPM
Kalınlık 10.2 mm

Toshiba 4 TB 7200RPM 128MB SATA3 X300 HDWE140UZSVA
 

X300 - HİGH-PERFORMANCE HARD DRİVE

YÜKSEK PERFORMANS, ÜSTÜN DEPOLAMA

Ultra yüksek 128 MB arabelleği de içeren birtakım gelişmiş özellik aracılığıyla olası hale getirilen ve güvenilir, geniş kapasite ile inanılmaz derecede yüksek performanslı depolama alanı sunan Toshiba X300 3,5" dahili sabit sürücü, profesyonel ve oyun bilgisayarlarınız için tasarlandı. Hatta sabit kayıt için gelişmiş konum doğruluğu bile sunar. X300, 6 TB'a kadar kapasitelerde sunulur. Bu da, depolama alanı gereksinimleri olan PC oyun severler, grafik tasarımcıları ve diğer kullanıcılar için idealdir.

Şunlar için kullanın:
• Güçlü masaüstü iş istasyonları
• Hepsi bir arada bilgisayarlar
• Oyun oynanan bilgisayarlar
• Ev medya bilgisayarları

 

 

 

 

GÜÇLÜ PERFORMANS

128 MB arabelleğe sahip olduğu ve 7200 RPM'de işlem yaptığı için verileriniz güvenle depolanır ve hızlıca erişilir. İster hızlıca kaydedilen bir oyun veya yedeklenmesi gereken büyük bir dosya ister birden çok uygulama ile yapılan bir çalışma olsun, X300 yüksek performansını her gün ve gün boyunca korumaya devam eder. Grafik tasarımcıları ve yaratıcı profesyoneller için ideal olan X300 neredeyse her iş yükünün üstesinden gelebilir.

 

 

ANINDA YANITLAR

X300'ün dual-stage actuator tasarımı, ön parça hizalamasında titreşimin neden olabileceği etkileri ortadan kaldırarak konum doğrulamasını geliştirir. Bu tasarım, daha hatasız, hızlı okuma ve yazma için verilerinize anında erişim sağlar.

ANINDA YANITLAR

 

 

ÜSTÜN DEPOLAMA

Daha fazlasına ihtiyaç duyduğunuzda, X300 yanınızda. 6 TB'a kadar kapasitelerde kullanılabilen X300, onu profesyonel bilgisayar kullanımı ve bilgisayar oyunları gibi zorlu roller için ideal yapan hızlı okuma ve yazma özelliklerinin yanı sıra güvenli tasarımı ile her gereksiniminizi karşılama kapasitesine sahiptir.

 

 

GELİŞMİŞ OKUMA VE YAZMA TEKNOLOJİSİ

X300'ün yüksek kapasitesini oluşturan ve geleneksel kayda göre üç kat daha fazla depolama yoğunluğu sunan Perpendicular Magnetic Recording teknolojisi ve gelişmiş süreklilik için Tunnel Magneto-Resistive recording teknolojisi, verilerinizin hızlı, güvenli bir şekilde okunması ve yazılması için donatılmıştır.

GELİŞMİŞ OKUMA VE YAZMA TEKNOLOJİSİ

 

 

VERİLERİ GÜVENDE TUTUN

X300 tasarımı hiçbir verinin kaybedilmediğinin güvencesini veren dahili bir darbe sensörü içerir. Buna ek olarak, ramp loading teknolojisi sabit sürücünüz veya masaüstü bilgisayarınız taşınırken sürücü kaydırıcınızın disk ile temas etmeyeceği ve aşınma veya veri kaybı riski oluşturmayacağı anlamına gelir.

VERİLERİ GÜVENDE TUTUN

 

 

DÜNYA ÇAPINDA YENİLİKLER ÜRETİR

İstisna barındırmayan sabit sürücü çeşitliliğinin arkasındaki güç ile Toshiba 40 yıldır önde gelen yenilikleri sayesinde dünya çapında ünlenmiştir. Yüksek kapasite ve mükemmel performans için tasarlanan Toshiba'nın sabit sürücülerdeki deneyim zenginliğinin masaüstü bilgisayarınızda işe yarayacağından emin olabilirsiniz.

DÜNYA ÇAPINDA YENİLİKLER ÜRETİR

 

KAPASİTE : 4 TB
ARABİRİM : SATA3
ÖN BELLEK : 128MB
DÖNÜŞ HIZI : 7200RPM
KATEGORİ : Desktop
EK ÖZELLİKLER : Pro için tasarlanmış yüksek performans Geliştirilmiş gerçek zamanlı performans Veri koruma teknolojisi Sürücü stabilizasyon teknolojisi

Kapasite 4 TB
Disk Boyutu 2.5 inç
Cache Bellek 128 MB
Bağlantı Tipi Sata 3
Dönüş Hızı 7200 RPM
Kalınlık 10.2 mm

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll