Tp-Link TD-W8960N 4Port Kablosuz 300Mbps ADSL2+ Modem/Router/Vpn

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Modem Türü ADSL
Usb Var
Fiber Bağlantı Yok
3G - 4G Desteği Yok
Wifi Bağlantı Hızı 300 Mbps
Ethernet Çıkışı 4 Port
Firewall Yok
Anten Sayısı Çift Anten
Wifi Özelliği Var
Router Özelliği Var

Tp-Link TD-W8960N 4Port Kablosuz 300Mbps ADSL2+ Modem/Router/Vpn

 

Özellikler : 

 

Modem Türü : ADSL2+/ADSL2/ADSL
Portlar : 4 10/100Mbps RJ45 Portu 1 RJ11 Portu
Buton : 1 Güç Açma/Kapama Düğmesi 1 WiFi Açma/Kapama Düğmesi 1 WPS Düğmesi
Hız : 300 MBPS
Frekans : 2.400-2.4835GHz
Anten : Anten Tipi : Yönsüz, Sabit, Ters SMA Anten Kazancı : 2×5dBi
Standartlar : IEEE 802.3, 802.3u IEEE 802.11b, 802.11g, 802.11n
VPN Desteği : PPTP, L2TP, IPSec Pass-through Supports up to 10 IPSec VPN tunnels
Yönetim : Web Based Configuration(HTTP), Remote management, Command Line Interface, SSL for TR-069, SNMP v1/2c, Web Based Firmware Upgrade, Diagnostic Tools
Güvenlik : NAT Firewall, LAN Side Firewall, MAC / IP / URL Filtering, Denial of Service(DoS), SYN Flooding, Ping of Death IP and MAC Address Binding
Güç : 9VDC/0.85A
Ek Özellikler : Boyutlar : 7.7×5.1×1.4in.(195×130×36mm)

 

 

TP-LINK TD-W8960N KABLOSUZ ADSL2+ MODEM

 

ADSL 2/2+ Modem, Kablosuz N Access Point ve 4-Port Router,tek bir cihazda

300Mbps’e kadar kablosuz N hızı, onu online oyun, internet görüşmeleri ve hatta HD video streaming gibi yoğun olarak bant genişliği tüketen veya kesilmelere duyarlı uygulamalar için ideal kılıyor

Ethernet WAN (EWAN), Kabloya, VDSL’e veya Fiber modemlere bağlantı için başka bir geniş bant bağlantı seçeneği sunuyor

Canlı Ebeveyn KOntrolü, ebeveynlere veya yöneticilere çocukları veya çalışanları için sınırlanmış erişim politikaları oluşturmalarına izin veriyor

Şirketin ağı ile eviniz veya şube arasındaki güvenli bağlantı için IPSec VPN tünellerini destekler

 

 

 

Bu Ürün Ne Yapar?

 

 

300Mbps Kablosuz N ADSL2+ Modem Router TD-W8960N, ev ve küçük ofisler için mükemmel güvenilirliğe sahip ADSL2’nin tam hızını sağlayan ve uygun maliyetli bir çözüm olan, yüksek performanslı bir modem router’dır. Yüksek hızlı bir DSL modemin, 4-Portlu bir 10/100Mbps NAT router’ın ve kablosuz bir N Access Point’in fonksiyonlarını birleştirir. TD-W8960N ile kolaylıkla güvenli bir kablosuz ağ yaratabilir ve yüksek hızlı bir internet bağlantısını paylaşabilirken, birden fazla bilgisayarla paylaşılan dosyalara, müziğe, fotoğraflara ve yazıcılara erişebilirsiniz.

 

 

 

 

Hepsi Bir Arada Cihaz Masaüstünüzü Temizleyin !

 

 

 

Bir 3-in-1 cihazı olarak TD-W8960N, yüksek hızlı bir DSL modemin, 4-Portlu bir 10/100Mbps NAT router’ın ve bir kablosuz N Access Point’in fonksiyonlarını birleştirir. TD-W8960N, bir telefon hattını kullanarak, yüksek hızlı bir ADSL2+ Internet bağlantısı kurar. Bir kere kurulduğunda, cihazın kablolu/kablosuz fonksiyonları, cihazlar arasında medyayı paylaşmak, Internette dolaşmak, bir IP telefonda konuşmak, hatta HD video izlemek için bile kullanılabilir. Kurulması daha uzun süren ve daha dağınık bir ortam oluşturan birden fazla cihaz yerine bir cihazın kullanılması, zaman ve para tasarrufu sağlayacaktır.

 

 

300Mbps Kablosuz - İnanılmaz Kablosuz Deneyim

 

 

 

TD-W8960N, 300Mbps’e kadar kablosuz transmisyon hızına sahip, IEEE802.11n standartlarına uygun yüksek hızlı bir çözümdür. Daha iyi kablosuz performans, transmisyon hızı, güvenilirlik ve kapsam sağlayan iki sökülebilir yönsüz antene sahip olan MIMO teknolojisini benimser. Kullanıcılar klasik 11g ürünlerinin 15 katı hıza ve 5 katı menzile sahip olabilir ve yüksek hızlı DSL internet bağlantılarını, fotoğrafları, müziği, dosyaları ve hatta bant genişliğini yoğun olarak tüketen kablosuz HD video streaming gibi uygulamaları paylaşabilir, bu tüm evin herhangi bir yerinden veya hatta arka bahçeden 11g ürünleri ile mümkün olmayan bir şeydir.

 

 

 

 

 

 

 

Değiştirilebilir LAN/WAN Portu – Çok Yönlü Bağlantı

 

 

 

TD-W8980, değiştirilebilir LAN/WAN portunu kullanarak, kullanıcıların ADSL, kablo veya fiber modem arasında farklı internet bağlantılarının esnekliğine sahip olmalarına izin verecek şekilde, ADSL veya Ethernet WAN bağlantılarını (EWAN) destekler. Bu eşsiz özellik, kullanıcıların fiber veya kablo servislerini değiştirmeleri gerektiğinde bunu kolaylaştırır.

 

 

 

VPN Desteği

 

IPSec VPN (site-to-site) fonksiyonuna sahip olan TD-W8960N, artık sadece bir kablosuz ADSL modem router değildir, aynı anda 10 IPSec VPN tünelini destekleyen bir VPN gateway’i olarak da çalışabilir.

 

 

IP QoS

 

TD-W8960N, bant genişliğinin optimum kullanımına izin veren, yoğunluk üzerinde bant genişliği kontrolünü sağlayan ve bant genişliği hakkına müdahale edilmesini engelleyen IP QoS’u (Quality of Service) destekler.

 

 

WPS Desteği

 

Ağlarının güvenlik şifrelerini ayarlamak için kullanıcıların basit bir şekilde TD-8960N’lerindeki “WPS” düğmesine basmaları, sonra da “WPS” düğmesini itmeleri veya kablosuz client’te router’ın PIN kodunu girmeleri gerekmektedir, otomatik olarak bir WPA güvenli bağlantı kurulacaktır.

 

 

Kolay Kurulum

 

Çoklu dil desteğine sahip Kolay Kurulum Yardımcısı, ürün CD’sinde sunulmuştur. Kullanıcılar, cihazlarına kurarken doğal dillerini seçebilir ve çok dilli bir sözlük kullanmaksızın Internet bağlantısının kurulumunu, kablosuz ağ ayarlarını ve güvenlik konfigürasyonlarını tamamlayabilirler.

EAN Numarası: 6935364092412

Modem Türü ADSL
Usb Var
Fiber Bağlantı Yok
3G - 4G Desteği Yok
Wifi Bağlantı Hızı 300 Mbps
Ethernet Çıkışı 4 Port
Firewall Yok
Anten Sayısı Çift Anten
Wifi Özelliği Var
Router Özelliği Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll