WD 4TB My Cloud EX2 WDBVBZ0040JCH-EESN Ultra NAS Gigabit Ethernet Kişisel Bulut Depolama

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Yok
Bellek Belirtilmemiş
Disk Slot Sayısı Belirtilmemiş
IP Kamera Desteği Belirtilmemiş
Disk Kapasitesi 4 TB
Disk Durumu Belirtilmemiş

WD 4TB My Cloud EX2 WDBVBZ0040JCH-EESN Ultra NAS Gigabit Ethernet Kişisel Bulut Depolama

 

 

WD MY CLOUD EX2 ULTRA

Bu yüksek performanslı Ağ Bağlı Depolama (NAS) çözümü ile tüm medyanızı tek bir yerde saklayın ve her yerden güvenle erişin. My Cloud EX2 Ultra ile tüm içeriği bilgisayarlar arasında otomatik olarak eşitleyebilir, dosya ve klasörleri kolayca paylaşabilir ve kendi kişiselleştirilmiş sisteminizi oluşturmanız için birden fazla yedekleme seçeneğinin keyfini çıkarabilirsiniz.

 

Yüksek performans için yükseltildi

 

Güçlü Marvell® ARMADA™ 385 1,3 GHz çift çekirdekli işlemci ile yüksek performans ve takılmayan aktarım için ultra transfer hızlarına sahip olacaksınız. Ayrıca 1 GB DDR3 bellek sayesinde kolaylıkla birden fazla görev üzerinde çalışabileceksiniz.

Her yerden erişim

 

Fotoğraflarınızı, videolarınızı, müziğinizi ve belgeleriniz tek bir güvenli yerde saklayın ve MyCloud.com veya My Cloud mobil uygulaması üzerinden istediğiniz yerden erişin veya paylaşım yarpın.

Senkronize içerik

 

WD Sync ile medyanızı ve dosyalarınızı bilgisayarlarınız ve My Cloud cihazınız arasında senkronize edin. İçeriğinizin her zaman güncel ve tüm cihazlarınızdan erişilebilir durumda olduğundan emin olacaksınız.

Paylaşım kolaylaştı

 

Dosyaları veya klasörleri arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşın; böylece onlar da sizin My Cloud cihazınıza içerik yükleyebilir veya indirebilir. Birlikte kolay çalışmak için kullanıcılara bir klasör için okuma ve yazma erişimi v eren özel bir bağlantı da gönderebilirsiniz.

Özel yedekleme

 

WD SmartWare Pro yedekleme yazılımı ile PC kullanıcıları, içeriklerinin ne zaman ve nereye kaydedileceğini değiştirebilir; Mac kullanıcıları ise kişiselleştirilmiş yedekleme için Apple Time Machine'e tam erişim sahibi olur. Hatta verilerinizi otomatik olarak ayrı bir My Cloud NAS cihazına veya desteklenen bir bulut hizmetine yedekleyebilirsiniz.

Birim şifreleme

 

256 AES birim şifreleme sayesinde tüm dosyalarınızı güvenle bütün ağınızda saklayabilirsiniz. İste PC, ister Mac kullanın; içeriğiniz koruma altındadır.

Çoklu RAID seçenekleri

 

My Cloud EX2 Ultra'nın RAID ayarları sayesinde sizin için en iyi olan yapılandırma ile sisteminizi özelleştirebilirsiniz. Gelişmiş performans için RAID 0, yansıtmalı veri koruması için RAID 1 veya RAID olmayan yapılandırmalar için JBOD/genişleme yapısı bulunmaktadır.

Plex ile Medya Aktarımı

 

Plex Medya Sunucusu ile tüm HD içeriğiniz organize edilir ve aktarım için hazırlanır. PC, mobil cihaz, oyun konsolu veya herhangi bir onaylı medya oynatıcısında olmanız fark etmez, Plex medyanızı daima hazır tutar.

Kurulumu basit, yönetimi kolay

 

Tepsisiz yuva tasarımı sayesinde kurulumu çok kolaydır ve alet kullanımı gerektirmez. Kurulduktan sonra My Cloud EX2 Ultra, sezgisel bir kontrol paneline sahiptir; böylece kolaylıkla kullanıcı hesapları oluşturabilir, özellikleri değiştirebilir ve depolama alanınızı takip edebilirsiniz. MyCloud.com uzaktan erişim veya My Cloud mobil uygulaması sayesinde istediğiniz cihaz üzerinden medyanıza erişebilir ve kullanıcıları yönetebilirsiniz.

Üçüncü taraf uygulama desteği

 

My Cloud EX2 Ultra, kişiselleştirilmiş bir deneyim için popüler uygulamaların tamamını destekler. Plex, Milestone Arcus Güvenlik Kamerası yazılımı, Dropbox, Wordpress ve daha pek çok uygulamayı kullanarak NAS'ınızı özel ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde özelleştirebilirsiniz.

Ultra güvenilir WD Red NAS sürücülere sahiptir

 

My Cloud EX2 Ultra, WD Red sabit sürücüler ile önceden yapılandırılmış olarak gelir ve bu sürücüler, 7x24 çalışan ortamlarda yüksek performans sunmak üzere üretilmiştir. My Cloud EX2 Ultra ayrıca disksiz bir versiyona da sahiptir; böylece uyumlu sürücülerle kendi özel NAS'ınızı oluşturabilirsiniz.

My Cloud OS 3 ile çalışır

 

WD'nin My Cloud OS 3 sistemi çeşitli araç ve uygulamalarla gelir, böylece en değerli medyanız üzerinde eksiksiz bir kontrol sahibi olursunuz. En sevdiğiniz içeriği aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşmak için özel bir klasör oluşturun. Verilerinizi tüm bilgisayarlarınız arasında otomatik olarak senkronize edin ve bu sayede içeriğinizin her zaman güncel olduğundan emin olun. NAS cihazınız ile Dropbox, OneDrive veya Google Drive gibi uyumlu bulut hizmetleri arasında içeriğinizi kolayca aktarın.

 

 

 

 

EAN Numarası: 718037843711

İşlemci Yok
Bellek Belirtilmemiş
Disk Slot Sayısı Belirtilmemiş
IP Kamera Desteği Belirtilmemiş
Disk Kapasitesi 4 TB
Disk Durumu Belirtilmemiş

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll