WD Red 1TB Intellipower 3.5" Sata 3.0 64Mb Cache WD10EFRX 7/24 Nas Disk

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kapasite 1 TB
Önbellek 64 MB
Dönüş Hızı Intellipower
Bağlantı Tipi Sata 3

WD Red 1TB Intellipower Sata 3.0 64Mb Cache 3.5" WD10EFRX 7/24 Nas Disk

Marka WD
Boyut 3.5
Model RED
Kapasite 1TB
RPM Bilgisi INTELLIPOWER
CACHE 64MB
Ara Birim SATA3
Kullanım Yeri NAS HDD
Ürün Kodu WD10EFRX
Açıklama (7/24)

 

WD Red Intellipower

 

WD Red ailesi artık daha büyük

Başarı formülümüz, WD Red'in mümkün olan en yüksek kapasitelere çıkışını sağllamıştır. WD, toplam 1 ile 8 arasında değişen yuva ile müşterilerimiz için çok daha geniş ve daha kapsamlı NAS çözüm yelpazesi sunmaktadır. WD Red ailesi büyümekte.

NASware, 3.0'a büyümüştür

 

En iyi NAS deneyimini sunma kararlılığımızı yansıtacak şekilde tasarlanmış olan NASware 3.0, 6 ile 8 arası NAS yuvası için ek destek ile NAS ortamı için WD Red'i daha da optimize hale getirerek verdiğimiz sözü pekiştirmektedir. WD Red artık NASware 3.0. sayesinde 1 ile 8 yuvalı küçük NAS sistemlerini destekliyor ve böylelikle sürücü uyumluluğunu ve güvenilirliğini de arttırmış oluyor. 8 yuvalı bir sistemde 48 TB toplam kapasite sunan WD Red NAS deneyiminizi güçlendirir.

Profesyonel çözümler

 

Özellikle SMB müşterileri düşünülerek tasarlanan WD Red ailesi WD Red Pro'nun da katılımıyla daha da genişledi. WD Red Pro 8-16 yuvalı, orta ve geniş ölçekli NAS ortamlarında mevcuttur.

NAS'da test edildi

 

WD Red, piyasada mevcut olan NAS ortak uyumluluk testi listesinin en geniş çaplı yansımasıdır.* Bu,satın aldığınız herhangi bir NAS kasası için en uygun ürünün WD Red olacağından kesinlikle emin olabileceğiniz anlamına gelir. Ürünümüzle gurur duyuyoruz ve vizyonumuzu müşterilerimizle paylaşıyoruz.

 

*Temmuz 2014 itibari ile üretilen ürünleri yansıtan veriler.

 

Ev kullanımı için NAS

 

WD Red sabit sürücülerle donatılmış NAS sistemleri ile, bağlı ev ortamınızı bir üst seviyeye taşıyın ve medya aktarmanın, bilgisayarlarınızı yedeklemenin, dosya paylaşımı yapmanın ve dijital içeriklerinizi daha hızlı ve daha kolay bir şekilde yönetmenin keyfini çıkarın. Uyumluluğu arttırılmış WD Red NASware 3.0 deneyimi ile mobil cihazlar, bilgisayar, TV, stereo ve diğer araçlarınızdan paylaşım yapmak çok keyifli. WD Red, kendi güvenilir Kişisel Bulutunuzu yaratmanızı sağlar.

Küçük İşletmeler için NAS

 

1 ila 8 yuvalı NAS sisteminiz için üretilmiş olan WD Red sabit sürücülerle küçük çaplı işletmelerinizin etkinliğini ve verimliliğini arttırın. WD Red, mevcut ağ alt yapınızla sorunsuz entegrasyon sağlayan ve sistem uyumluluğunu arttıran NASware 3,0 ile birlikte temin edilir. WD Red NAS sabit sürücülerle, çalışanlarınıza dosyalarını hızlıca paylaşma ve klasörlerini güvenli bir şekilde NAS çözümlerine yedekleme imkanı vererek işletmenize değer katın. 16 yuvalı NAS kullanan orta ile büyük işletme ortamları için, WD Red Pro kullanın.

Yardımcı Disk Programları ve Veri Taşıma Araçları

 

Acronis True Image WD Edition, sürücüleri kopyalar, işletim sisteminizi, uygulamalarınızı, ayarlarınızı ve tüm verilerinizi yedeklemenin yanı sıra artık ihtiyacınız olmayan tüm gizli verileri güvenli bir şekilde silme özelliğine de sahiptir. PC veya dizüstü bilgisayarınıza yeni bir sabit sürücü takıp hızlı ve kolay bir şekilde işletim sisteminizi, uygulamalarınızı ve fotoğraflarınız, müzik dosyalarınız ve belgeleriniz de dahil olmak üzere tüm önemli verilerinizi aktarabilirsiniz.

 

Kapasite 1 TB
Önbellek 64 MB
Dönüş Hızı Intellipower
Bağlantı Tipi Sata 3

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll