XFX RX-68XTALFD9 Speedster MERC 319 AMD Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 256Bit Gaming Ekran Kartı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Chipset Radeon RX 6800 XT
Bellek Kapasitesi 16 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı Var
Soğutma Fanlı

XFX RX-68XTALFD9 Speedster MERC 319 AMD Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 256Bit Gaming Ekran Kartı

 

Güç ve Performansta Zirve: Gücünü AMD RDNA 2 mimarisinden alan AMD Radeon RX 6800 XT ekran kartı, 72 CU (hesaplama birimi), 16GB GDDR6 bellek ve 128MB AMD Infinity Cache (önbellek) değerleri ile ultra yüksek kare hızları ve 4K çözünürlüğe sahip, en üst seviyede oyun deneyimi sunmak için özel olarak tasarlandı. Bunun yanı sıra AMD Ryzen 5000 serisi masaüstü işlemcilerle birlikte kullanıldığında, işlemcinin grafik birimindeki belleğe erişebilmesini sağlayan AMD Smart Access Memory teknolojisi sayesinde çok daha yüksek oyun performansı sunar.

Hava Akışı ve Estetik: Bir kartta iyi görünüm ve üst düzey performans arasındaki dengeyi bulmak bir sanattır. XFX Speedster MERC319 ekran kartını tasarlarken bu dengeyi sağlayarak, hava akışı ve üstün performans ile estetiği bir araya getirdik.

XFX Ghost Termal ve Soğutma Teknolojileri: XFX’in düz bir hava akışı havalandırma özelliğine sahip olan tamamen yeni Ghost Termal tasarımı, GPU’nuzu her zamankinden daha iyi soğutur. Uzun ömürlü ve daha sessiz çalışma sunan çift bilyalı rulmanlara sahip 13 kanatlı fanlarımız, toplam hava akışını arttırarak üstün soğutma performansı sağlar.

Olağanüstü Kararlılık ve Hız Aşırtma: AMD’nin 10+2 güç fazlı referans kartına kıyasla daha fazla VRM’ye sahip olan, 14+2 güç fazlı VRM tasarımlı XFX Speedster MERC319 ekran kartı bu sayede gücü daha fazla VRM’ye daha dengeli bir şekilde dağıtarak, GPU’nun daha soğuk çalışmasını ve hız aşırtma için muazzam bir alana sahip olmasını sağlar ve size kararlı ve üstün performansta oyun deneyimi sunar.

Çift Bilyalı Rulmanlı Fanlar: XFX ekran kartları, sürtünme ısısını azaltarak daha iyi dayanıklılık ve verimlilik sunan çift bilyalı rulmanlı fanlar kullanır. Bu da ekran kartınızın fanlarının daha sessiz çalışmasını ve iki kat daha uzun ömürlü olmasını sağlar.

XFX Zero DB Fan Teknolojisi: İhtiyaç duyduğunuzda güçlü, ihtiyaç duymadığınızda sessiz.
XFX Speedster MERC319 AMD Radeon RX 6800 XT Core ekran kartı Zero DB Fan teknolojisine ve mümkün olan en yüksek performansta çalışacak şekilde donatılmış XFX fanlara sahiptir. Zero DB Fan Sistemimiz, günlük kullanımda can sıkıcı fan gürültüsünü en aza indirmek için fanların dönüş hızını sıfır RPM’ye kadar düşürürken, yüksek performanslı yoğun oyun seansları sırasında oluşan ısıyı ortadan kaldırmak için fanları gerektiği gibi hızlandırır.


Canlı Görseller: Sürükleyici oyun teknolojileri ve DirectX 12 Ultimate desteği ile AMD Radeon RX 6800 serisi ekran kartları, sizi aksiyonun içine çeker. DirectX Raytracing (DXR), Değişken Oranlı Gölgeleme (VSR) ve AMD RDNA 2 mimarisi için optimize edilmiş olan AMD FidelityFX teknolojileri sayesinde gerçekçi aydınlatma, gölgeler ve yansımaların yanı sıra zengin ayrıntılarla dolu olağanüstü oyun deneyiminin keyfini çıkarın.

Gerçek Zamanlı Işın İzleme (Ray Tracing) Teknolojisi: RDNA 2 hesaplama birimlerine sahip AMD Radeon RX 6800 serisi ekran kartları, Ray Tracing teknolojisini başka bir boyuta taşıyor. Oyunlarda görsel kaliteyi arttırmak için yeni nesil oyunlarda yeni standart haline gelen Ray Tracing teknolojisini destekleyen AMD Radeon RX 6000 serisi ekran kartları, DirectX Raytracing ile gerçek zamanlı aydınlatma, gölge ve yansıma gerçekçiliğine ve göz alıcı grafiklere sahip oyun deneyimleri sunmak için optimize edilmiştir.

AMD FidelityFX Teknolojisi: AMD Radeon RX 6800 serisi ve Radeon RX 6900 XT ekran kartları için optimize edilmiş olan AMD FidelityFX, oyun geliştiricilerinin yüksek kaliteli işleme sonrası efektler oluşturmalarına yardımcı olarak oyunların görsel doğruluk ve performans arasında bir denge kurmasını kolaylaştırır. FidelityFX teknolojisi ile birlikte patlamalar, fizik ve ışık efektleri size daha gerçekçi bir oyun deneyimi yaşatır.

AMD Infinity Cache: RDNA 2 mimarisi ile devrim niteliğinde yeni bir bellek seviyesi. 128MB AMD Infinity Cache, 384-bit GDDR6'ya kıyasla 2,17 kat bant genişliği/güç ile düşük güç ve düşük gecikmeye sahip yüksek bant genişliği performansı sağlar.

 

Teknik Özellikler

 

Chip Seti: AMD

Bellek: 16 GB

Bit Değeri: 256 Bit

Grafik İşlemcisi: Radeon RX 6800 XT

Bağlantı Tipi: HDMI, DisplayPort

DirectX Desteği: DirectX 12

Overclock: Yok

DVI Çıkışı: Yok

HDMI: Var

Display Çıkışı: Var

Open GL: Open GL 4.6

Soğutucu Tipi: Üçlü Fan

 

EAN Numarası: RX-68XTALFD9

Chipset Radeon RX 6800 XT
Bellek Kapasitesi 16 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı Var
Soğutma Fanlı

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll