Dark DK-HD-SP4X1 4x Port 1 giriş 4 çıkış Hdmı Splitter

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Ürünler Switch Box Çoklayıcılar

Dark DK-HD-SP4X1 4x Port 1 giriş 4 çıkış Hdmı Splitter

 

 

 

Aynı HDMI Sinyalini 4 Farklı Noktaya Taşıyın!
Dark HDMI Splitter ile taşınabilir bilgisayar, medya oynatıcı, AndroidBOX, tablet, akıllı cep telefonu, oyun konsolu gibi HDMI çıkışa sahip cihazlarınızdan gelen sinyali aynı anda 4 farklı HDMI girişe sahip projeksiyon, televizyon, müzik seti gibi cihazlarınıza gönderebileceksiniz. Adaptör destekli tasarımı ile 4K film oynatımı, 7.1 ses sinyali çoklama gibi uygulamalarda güvenle kullanabilirsiniz.


Kullanım Alanları


- Mağazalarda tek bir kaynaktan 4 farklı tv ya da projeksiyona görüntü aktarabilirsiniz.
- HDMI çıkışa sahip uydu alıcınızı bağlayarak 4 değişik odada aynı kanalı izleyebilirsiniz.
- HDMI kaynağınızın sinyalini aynı anda ses sisteminize ve TV'nize ayrı ayrı ulaştırabilirsiniz.
- SP4X1'i bir splitter olarak kullanabilir, birden fazla splitter ile çok yüksek adetlerde TV/Projeksiyon kaynağına görüntü aktarabilirsiniz.


 

Tüm Bağlantılar Arka Panelde 
Tüm bağlantı çıkışlarının arkaya konumlandırıldığı Dark 1 x 4 Splitter ile kablo dağınıklığı yaşamayacaksınız. 


Ön Panelde Durum LED'leri
Dark HDMI Splitter ön panelde bağlantı durumunu gösteren 4 adet durum LED'ine sahiptir. HDMI bağlantı durumunu bu ledler yardımıyla izleyebilir, sinyal aktarımındaki en küçük problemi burada görebilirsiniz.


 

HDMI 1.4 ile En İyi Görüntü ve Ses Aktarımı 
Dark, özel adaptörlü tasarımı sayesinde HDMI sinyalini güçlendirerek yüksek kaliteli görüntü ve kayıpsız ses aktarımı sağlar. 4K Ultra HD görüntü, Deep Color 30, 36 ve 48 Bit RGB/ YUV, xvYCC renk desteği ve PCM, Dolby Digital, DTS, Dolby Digital Plus, True HD ve DTS-HD ses sinyallerini kusursuz aktarır.


3D HDMI 4K UltraHD
 

Dark 1x4 HDMI Splitter ile 3 boyutlu film, dizi ve yayınları izlemek için HDMI v1.4 (HDMI HighSpeed) bağlantılı cihazlar gerekmektedir. Dark 1 x 4 splitter, HDMI v1.4 desteği ile 4K UltraHD çözünürlükte sınırları kaldıran 3D dünyasının eşsiz deneyimini yaşayacaksınız. Dark HDMI splitter ve DK-HD-CV14L150A90 gibi uyumlu v1.4 kablolar kullanarak 4K Ultra HD çözünürlükte videoları 4 farklı kaynağa aynı anda iletebilirsiniz.


 

Altın Kaplama ile Daima Yüksek Kalite
Dark HDMI 4x1 splitter, yüksek iletkenlik gösteren altın kaplama uçlara ve iç bağlantı noktalarına sahiptir. Altın kaplama nem dolayısıyla oluşabilecek korozyon oluşumunu engellemekte ve düşük direnç sayesinde daha iyi görüntü ve ses kalitesi sunmaktadır.


 

Ultra Yüksek Bant Genişliği ve HDCP Desteği
Dark HDMI sinyal çoklayıcı 10.2 Gbps bant genişliğine sahiptir. Ultra yüksek bant genişliği ile oyun konsolu ve maksimum görüntü kalitesi için idealdir. Üstelik HDCP desteği sayesinde şifrelenmiş içerik ve Blu-Ray film oynatımı sorunsuzdur.


 

Adaptör ile Kusursuz Sinyal İletimi
Aynı sinyali birden çok oynatma aygıtına gönderdiğinizde sinyal kalitesinin düşmemesi için Dark HDMI splitter adaptör ile güç beslemesine sahiptir. 


Metal Gövdesi ile Yüksek Dayanıklılık
Dark HDMI Splitter SP4X1 çelik alaşımlı dış metal gövdeye sahiptir. Uzun yıllar HDMI cihazlarınızı çoklayabilir, ayarsız ve kurulumsuz olarak rahatça kullanabilirsiniz.

 

Ürünler Switch Box Çoklayıcılar

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll